RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Daniel Munoz (Reuters/Scanpix)

Nytt Tiger-comeback

Sist oppdatert:
Først returnerte han til golfbanen. Nå er han tilbake på enda en arena.

Etter utroskapssaken mot Elin Nordegren ble kjent gikk Tiger Woods i skjul for hele verdenspressen. «Alle» jaktet på han, ingen fikk så mye som et ord ut av han. Og slik var det helt til han gjorde comeback i The Masters i april.

Pressekonferansen i forbindelse med storturneringen var også en merkelig affære. Kun et få håndplukket mediefolk fikk overvære den, og ingen fikk stille spørsmål!

Nå har det gått over sju måneder, og golfverden venter fortsatt på at Tiger skal nå godt gammelt nivå ute på golfbanen.

«Hva skjer folkens?»
Men den gamle, mediesky og beskyttet verdensstjernen ser iallfall ut til å være en saga blott. For verdens mest kjent idrettsmann er nå på offensiven.

Natt til torsdag tok han steget ut i Twitter-verden. Kontoen som ble opprettet 27. juni 2009 hadde til da ligget brakk foruten to åpningsmeldinger som kun henviste til Twitter-kontoen og Facebook-siden hans.

Men så kom meldingen:

«Hva skjer folkens? Jeg har endelig bestemt meg for å teste ut Twitter!» Og nå var han virkelig i farta. Melding nummer to:

«Jepp, det er meg. Jeg tror jeg liker denne Twitter-greia. Dere folkens er utrolige. Takk for all kjærlighet.» Og jaggu har ikke golfstjernen fyrt av nok en melding. Og denne gang med glimt i øyet:

«Det beste med telefonintervju er at man kan ha på shorts.»

Fikk 110.000 nye tilhengere
De rundt 90.000 som hadde ventet tålmodig i halvannet år på en melding har dermed fått selskap av 110.000 nye tilhengere i løpet av et kort døgn.

Ikke nok med at Tiger har børstet støvet at Twitter-kontoen. Hans første artikkel i forbindelse med «Tiger Woods Foundation» ble onsdag publisert i Newsweek, og torsdag skal han være gjest på ESPN Radio's «Mike & Mike in the Morning.»

- Det er et positivt steg for han. Han prøver å gjøre noe nytt, sier agenten hans, Mark Steinberg til pga.com.

Golfstjernene har for lengst oppdaget Twitter, hvor vår egen Henrik Bjørnstad som for øvrig nylig la opp også twitret i vei. Kanskje den ivrigste av dem alle er Bubba Watson. Tiger trenger kun å twitre 29.751 ganger til så er han likt med den langtslående og prateglade Watson.

Du kan jo selv se om Tiger klarer det. Her er hans Twitter: http://twitter.com/#!/TigerWoods

(ANB)

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere