RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt tilbud til Nistelrooy

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Ruud van Nistelrooy er halvveis gjennom sin femårskontrakt med Manchester United. For å holde Real Madrids fingre fra fatet, vil United forlenge med spissen.

Daily Mail skriver at Real Madrid, som har blitt koblet til Michael Owen, er interessert i van Nistelrooy. Og nederlenderen skal være interessert i å vise hva han duger til i spansk fotball.

Ingen av delene er nyheter Manchester United liker, og sir Alex Ferguson vil derfor binde nederlenderen til en ny kontrakt.

Måltørke
Forhandlingene skal være i gang, og Nistelrooy kan regne med en økning fra dagens ukelønn, som er på 720.000 kroner.

Ferguson mener for øvrig at spissens måltørke, han har ikke scoret i åpent spill på seks kamper, skyldes at han er vraket av Nederlands landslagssjef Dick Advocaat.

- Jeg tror han vet at han ganske sikkert ikke får spille mot Skottland, og jeg tror det distraherer ham. Jeg tror ikke det er enkelt for ham, men jeg håper han snart scorer og legger det bak seg, sier Ferguson ifølge BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere