*Nettavisen* Sport.

O'Leary sikter høyt

Manager David O'Leary har ambisjoner om å gjøre Aston Villa til det siste laget i Premier Leagues "topp seks". Lørdagens 2-1-seier over Charlton er en god start.

20.09.03 19:22

ASTON VILLA - CHARLTON 2-1: Aston Villa klatret fra 16. til sjuende plass med lørdagens 2-1-seier over Charlton. Men O'Leary vil ytterligere én plass opp - og stabilisere seg der.

Klar målsetning

- Jeg ønsker å bli her i lang tid, og min ambisjon for denne klubben er å få den inn blant topp seks. Det er min ambisjon - å få oss opp dit igjen, sier O'Leary til klubbens hjemmeside.

- Topp seks er nesten skrevet i stein i øyeblikket. Det er i hvert fall fem lag - i Manchester United, Arsenal, Newcastle, Chelsea og Liverpool - som har store pengesummer å bruke.

- Deretter er det noen få andre store klubber som ligger rett bak. Slik jeg ser det bør denne klubben var blant topp seks og det er dit jeg skal streve for å få klubben. Uansett om jeg lykkes eller ikke, det er der klubben bør være, hevder han.

Johnsen sto over

Lørdagens seier ble sikret takket være to forsvarsspillere. Alpay, som kom inn i laget ettersom Olof Mellberg og Ronny Johnsen er skadet, satte inn det første med en volley fra kort hold.

Det andre målet satte J'Lloyd Samuel inn med et skudd fra 20 meter. Kevin Lisbie reduserte for Charlton, men Villa-fansen fikk likevel en opptur etter det stygge 1-4-tapet for Manchester City i forrige runde.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.