RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

O'Leary skuffet over Leeds

David O'Leary, manager i Aston Villa.
David O'Leary, manager i Aston Villa. Foto: Reuters/Scanpix
David O'Leary skjønner ikke hvordan Leeds har klart å rykke ned. Iren mener gamleklubben burde vært blant de ti beste i Premier League.

Aston Villa kjemper med Liverpool og Newcastle om fjerdeplassen i Premier League, som gir rett til å kvalifisere seg til neste års Champions League.

- Jeg har overgått alle mine forventninger denne sesongen. Vi har to kamper igjen - borte mot Southampton og hjemme mot Manchester United - og skal forsøke å vinne begge, sier O'Leary ifølge AFP.

Mye av suksessen må tilskrives Juan Pablo Angel (28), som endelig har funnet seg til rette i engelsk fotball. Søndag scoret han sitt 22. mål for sesongen, da Villa slo Tottenham.

Mens Aston Villa kjemper om en plass i Europa, rykket Leeds ned.

- Jeg skjønner ikke hva som har skjedd der, for de har fortsatt kvalitetsspillere. De endte høyere enn Villa i fjor, og har bare mistet én spiller siden. De burde ha havnet blant de ti beste.

O'Leary drømmer om å kjøpe Alan Smith, Mark Viduka eller Paul Robinson til Aston Villa, men erkjenner at han ikke har økonomi til å hente slike stjerner.

- Men jeg vil ikke by på dem. Vi har ikke råd, avslutter O'Leary.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere