O'Leary vil ha superving

Foto: (EPA)

Det er ikke bare Eirik Bakke som Aston Villa-manager David O'Leary ønsker seg foran neste sesong. Nå vil han kjøpe innlånte James Milner (20).

07.05.06 20:45

ASTON VILLA-SUNDERLAND 2-1: - Jeg håper virkelig at vi kan signere han på permanent basis. Jeg anser han allerede som en Villa-spiller. Gutten ønsker å være her og jeg tror Newcastle er villige til å inngå en handel, sa O'Leary til Sky Sports etter kampen.

Stor kamp

Venstrevingen Milner var i storslag mot Sunderland og utfordret gjestenes bakre forsvar gang på gang. På et Villa-lag som har slitt i hele år, og var nær ved å bli det tredje laget fra Birmingham som rykket ned fra toppserien, kan Milners fart og teknikk bli viktig neste sesong.

- Vi trenger flere yngre spillere som kan freshe opp stallen. Vi trenger sultne, motiverte spillere, sa O'Leary, som også ønsker seg Eirik Bakke tilbake på permanent basis.

- Men vi trenger å selge noen før vi kan kjøpe. Ellers blir det ingen handel.

Flere talenter

Ved siden av Milner, var også talentene Gareth Barry og Liam Ridgewell gode mot Sunderland. Duoen scoret også hvert sitt mål. I tillegg har O'Leary unggutter som Steve Davis (21), Luke Moore (20) og Gary Cahill (20) som har vist lovende takter.

Noe må O'Leary gjøre. Fansen er utålmodige, og de siste kampene har de holdt opp ironiske plakater som "O'Leary for England".

- Vi burde scoret flere i dag. Men sånn har det vært hele sesongen. Vi har ikke vært gode nok foran mål, sa O'Leary.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.