RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Aston Villas nye manager, Martin O`Neill .
Aston Villas nye manager, Martin O`Neill . Foto: Scanpix

O'Neill klamrer seg til helten

Sist oppdatert:
Aston Villa-manager Martin O'Neill håper å overtale Gareth Barry til å bli i klubben. Etter at Barry dundret inn vinnermålet mot Reading, ble han enda mer overbevist om akkurat det.

ASTON VILLA-READING 2-1: O'Neill har gjort 25-åringen til lagets nye kaptein i et forsøk på å beholde ham. Flere klubber er ute etter venstrekanten, og særlig Portsmouth har lokket med store mengder pundsedler.

I 2-1-seieren over Reading ble Barry kåret til banens beste av hjemmesupporterne, som så Barry score vinnermålet etter en times spill da han nikket et innlegg fra Peter Whittingham i mål.

- Han var strålende

- Gareth Barry var strålende. Vi ønsker virkelig at han blir værende her, og jobber med saken. Det er topp-prioritet hos oss nå, sa Martin O'Neill etter kampen ifølge Sportinglife.

Barry er en spiller Villa har dyrket opp gjennom egen junioravdeling, og derfor er han spesielt populær blant fansen. Dessuten hjelper det at han har et venstreben som til tider byr på noen ordentlige kanoner.

- Han er en poplulær kar her og det er viktig for oss at lokale spillere blir i klubben, sa O'Neill, Villas ferske manager.

Utvisning ødela for Reading

Nyopprykkede Reading tok frekt ledelsen ved Kevin Doyle, men etter at Ibrahima Sonko ble utvist for felling som bakerste mann ble det vanskelig for Steve Coppells menn. Først utliknet Juan Pablo Angel på straffen etter utvisningen, deretter gjorde Barry seiersmålet kvarteret eter pause.

- Vi så lovende ut fram til utvisningen, og vi spilte fremdeles bra med ti mann. Vi ble overhodet ikke utklasset, og jeg synes vi fortjente ett poeng, sa Coppell etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere