RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

O'Sullivan med vellykket operasjon, håper å rekke VM


Christian O'Sullivan kan rekke VM. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Christian O'Sullivan kan rekke VM. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Christian O'Sullivan gjennomførte en operasjon i det venstre kneet fredag. Landslagslegen mener midtbackens håp om å rekke VM er styrket.

Det skriver Norges Håndballforbund i en pressemelding fredag.

Tyskland-proffen fikk skaden i 28-29-tapet hjemme mot Göppingen sist torsdag. Magdeburgs trener Bennet Wiegert fryktet at Magdeburg-kapteinen ville være ute i flere måneder, men det viser seg at skaden ikke var så alvorlig.

− De har rensket opp litt i kneet. Rehabiliteringstiden på en slik operasjon er omtrent som når man fjerner en liten bit av menisken. Vi snakker om to til fire uker. Vi håper på at det vil være snakk om det korteste perspektivet innenfor dette spennet, og at han er tilbake i trening om to-tre uker, sa landslagslege Thomas Torgalsen fredag ettermiddag.

O'Sullivan hadde slitt med kneproblemer i to uker før forrige torsdags bundesligakamp. Han måtte spille med bandasje.

Norges første kamp i VM er mot Tunisia 11. januar. Christian Berges menn skal også møte Saudi-Arabia, Østerrike, Chile og Danmark i gruppespillet. I 2017 tok det norske laget VM-sølv.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere