Gå til sidens hovedinnhold

O'Leary fremdeles på spissjakt

Til tross for en solid 3-0-seier over Norwich: Villa-manager David O'Leary intensiverer jakten på en ny spiss.

ASTON VILLA - NORWICH 3-0: Villa tok en fortjent 3-0-seier lørdag, men det kan de takke alle andre enn spissene Juan Pablo Angel og Carlton Cole for.

Angrepsduoen har ikke scoret på lenge (Angel 6. november), og O'Learys tålmodighet er i ferd med å renne ut.

- Høyeste prioritet

- En ny spiss er fremdeles høyeste prioritet. Men det fansen må forstå er at vi ikke kan konkurrere med pengene til Tottenham, Newcastle og Middlesbrough, sa O'Leary til Sky Sports etter kampen.

O'Leary kom langt i samtalene med James Beattie for noe uker siden, men eks-Southampton-spissen valgte til slutt å signere for Everton. Og Newcastle ser ut til å vinne kampen om Portsmouth hurtigtog Yakubu.

Hendrie styrte showet

Scoringer av Liam Ridgewell, Lee Hendrie og Nolberto Solano - en forsvarspiller og to midtbanespillere - senket Norwich lørdag. Alle scoringene var av beste merke, og særlig Hendries iskalde avslutning fra skrått hold var lekker.

Hendrie er endelig i ferd med å finne tilbake til formen som ga ham en landslagsplass for noen år siden.

- God Ashton-debut

Samtidig debuterte Norwichs nye spiss, 30 millioner-mannen Dean Ashton (21), mot Villa lørdag. En spiss som manager Nigel Worthington tidligere denne uken kalte "den nye Alan Shearer" etter overgangen fra Crewe Alexandra.

- Jeg synes Ashton gjorde en god figur, sa Worthington etter kampen. - Dette er et stort steg opp for ham. Han er ung, han lærer fremdeles og her skal han få tiden til å fortsette med det.

Kanskje er det ham O'Leary burde ha kjøpt?

HTML EMBED
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken