Gå til sidens hovedinnhold

O'Sullivan herjet mot Falk

Christian O'Sullivan (22) var i en egen liga med sine ti fulltreffere da håndballherrene til Bækkelaget slo Falk 25-22 i Holtanhallen.

HORTEN: - Nå var det gøy å spille igjen, smiler Christian O'Sullivan.

Søndag var 22-åringen uvanlig blek i seieren mot Stord, onsdag kveld var O'Sullivan tilbake i slag da Falk ble satt på plass i sin egen hule.

LES OGSÅ: Bækkelaget lekte med Stord

– Det var tungt mot Stord, men nå føler jeg faktisk at jeg har bra med overskudd igjen etter noen litt rolige dager, sier O'Sullivan.

Pangstart

BSK var på hugget fra start mot tabelljumboen i Holtanhallen. Etter knappe åtte minutter sto det 8-2 til BSK på lystavlen, og Falks keeper hadde ikke vært i nærheten av ett skudd.

LES OGSÅ: BSK til cupfinalen etter "thriller"

Vi spiller veldig bra i starten. Det er god fart i ballen, og vi kommer til gode sjanser hele tiden, sier O'Sullivan.

Den første halvtimen var fartsfylt med mange scoringer begge veier, og til pause sto det 17-14 til BSK etter at O'Sullivan hadde scoret på sju av sju skudd.

Ikke noe fyrverkeri

Var førsteomgangen spenstig, så var den andre halvtimen det stikk motsatte. BSK og Emil Jungman i mål tettet igjen bakover, men fremover på banen var det helt stopp.

Falk gjorde noen små grep, og var flinkere til å ødelegge for oss, sier O'Sullivan.

Det resulterte i mange dårlige avslutninger fra langt hold, men likevel var BSK aldri truet. Falk kom aldri nærmere enn tre mål, og BSK tok en meget viktig 25-22 seier.

LES OGSÅ: O´Sullivan og Hippe scoret mot superstjernene

– Dette var ekstremt viktige poeng for oss. Det er på en måte viktigere å slå Falk borte enn Fyllingen borte hvis vi skal holde oss i Postenligaen, sier O'Sullivan.

Follo HK neste

Førstkommende onsdag venter lokaloppgjøret mot Follo HK i Follo trykk Arena.

Det blir utrolig gøy, vi gleder oss til den kampen, sier O'Sullivan.

Follo HK har fått en elendig start på sesongen, men trener Frode Scheie har tatt grep og hentet en tysker. Luca Werner skal være en knalltøff forsvarsspiller, som er fristilt fra klubben sin TBV Lemgo.

LES OGSÅ: Scheie går, O´Sullivan blir

– Follo HK er mye bedre enn det de har fått vist hittil, så det blir en tøff kamp, sier Christian O'Sullivan.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen