*Nettavisen* Sport.

OB svarer på Sæternes-kritikk

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Bengt Sæternes mener han fikk feil legebehandling i Danmark.

05.01.08 20:56

Den norske kraftspissen vendte forrige uke tilbake til Norge og Vålerenga, etter et heller mislykket opphold hos danske OB.

- Passet meg ikke
At det ble en såpass overraskende rask retur tilbake til Tippeligaen, skyldes manglende oppfølging fra OBs medisinske apparat, ifølge den tidligere brannspissen.

- At jeg skulle forlate OB allerede nå var ikke helt etter planen, men det var omstendighetene mine der nede som ble sånn. Jeg hadde noen småproblemer med kroppen og en behandlingsform som ikke passet meg helt, uttalte Sæternes til Vålerengas hjemmeside i forbindelse med overgangen.

Disse uttalelsene får det medisinske støtteapparatet i OB til å se rødt.

- Ikke rettferdig
- Det er ikke rettferdig (å si sånn) overfor våre fysioterapeuter som har jobbet med Bengt. I tillegg var han hos alle tenkelige spesialister som det danske helsevesenet kan by på - inkludert Parkens privathospital, sier OB-lege Christen Villberg til Fyens Stiftstidende ifølge bold.dk.

Legen legger også til at Sæternes angivelig skal ha uteblitt fra en avtalt undersøkelse.

- Han kom bare en dag og kunne ikke forstå hvorfor han ikke kunne få en annen tid. Dermed strandet det hele, og vi kunne ikke fullføre behandlingen av ham, understreker Villberg.

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.