RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odd-kapteinen kan forsvinne

Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX
- Jeg har fortsatt ikke hørt noe fra klubben, forteller Morten Fevang.

ODD GRENLAND - STABÆK 2-3:

SKIEN (Nettavisen): 35 år gamle Morten Fevang viste at han fortsatt har mye å gi, da han var nær ved å sikre Odd Grenland poeng i seriepremieren mot Stabæk på søndag.

På tross av tre baklengsmål spilte Odd-kapteinen solid i forsvar, og tok ansvar tidlig i andre omgang – da han gikk opp på et hjørnespark, raget høyest i feltet, og dunket ballen inn bak Jon Knudsen i Stabæk-buret.

Men etter denne sesongen kan det være slutt for den omskolerte forsvarsspilleren.

Da løper kontrakten hans med Odd Grenland ut, og foreløpig har ikke forhandlingene om en forlengelse med Skiens-klubben ført til noe som helst.

- Lyst til å fortsette
- Jeg har ikke hørt noe mer, nei, forteller Fevang til Nettavisen.

Veteranen var i samtaler med Odd om en ny kontrakt før sesongstart, men partene klarte ikke å bli enige om de personlige betingelsene.

Bekymrede Odd-supportere trenger likevel ikke å ta sorgene helt på forskudd.

- Jeg har fortsatt veldig lyst til å ta noen flere år i klubben, forteller Fevang, som ikke utelukker at det hele kan ordne seg.

- Vi er litt uenige om personlige betingelser: Klubben vil ha en mer prestasjonsrettet kontrakt, mens jeg vil er opptatt av en fast grunnlønn. Men jeg tror at det kan gå i orden til slutt, forklarer 35-åringen.

Odd-trener Dag Eiliv Fagermo røper at han gjerne vil ha med kapteinen videre.

- Jeg er ikke bekymret over situasjonen, men det er klart at jeg håper vi kan forlenge med ham, sier Fagermo til Nettavisen.

- «Nå skal jeg score»
Etter å ha scoret jevnt og trutt fra midtbaneposisjonen gjennom flere sesonger, endte fjorårssesongen med færre scoringer for Fevang, ettersom han ble gjort til forsvarsgeneralen i Odd-troppen.

Men mot Stabæk på søndag viste han at han fortsatt vet hvor målet står.

- Da jeg løp opp på den corneren, sa jeg faktisk til Steffen (Hagen) at nå skulle jeg score, forteller Fevang smilende etter kampen.

- Så det er kanskje litt hans fortjeneste at den gikk inn.

Til syvende og sist hjalp scoringen likevel lite, ettersom tidligere Odd-spiller Espen Hoff avgjorde kampen til Stabæks fordel minuttet før full tid.

Fevang nekter imidlertid å deppe over nederlaget.

- Vi gjennomfører en god kamp, og spiller bedre enn Stabæk.

- Det er litt uflaks som avgjør, men sånn er fotball. Jeg syns spillet vårt i dag er veldig oppløftende i forhold til fortsettelsen, mener Morten Fevang.

Det sier trener Fagermo seg helt enig i.

- Snytt for straffer
- De første 76 minuttene spiller vi fantastisk. Vi møter et godt lag, og det er en fantastisk underholdende kamp. Selvfølgelig er det skuffende at vi ikke får poeng, men det er mye positivt å ta med seg videre, konstaterer Odd-treneren.

Han mener dessuten Odd ble snytt for både en og to straffer mot Stabæk.

Først da Peter Kovacs muligens ble hindret foran Stabæk-buret sent i første omgang, så få minutter senere – da det oppsto kaostendenser innenfor 16-meteren, og Simen Brenne ropte fortvilet på straffespark.

- Jeg har snakket med folk som har sett tv-reprisen, og de sier det er klare straffespark, sier den frittalende Odd-treneren.

Han vil imidlertid ikke legge seg for mye opp i kampleder Per Ivar Stabergs dømming.

- Det er ikke lett for dommeren heller, mener Fagermo.

- Det holdes jo hele tida. Vi holder, vi også. Det er sånn det er, vi blir ikke kvitt det, sier en skuffet – men likevel optimistisk Odd-trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere