RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Odd-keeper gir seg

Sist oppdatert:
Espen Isaksen er degradert til tredjekeeper i Odd-Grenland, og tar konsekvensen av det.

Etter at Arni Gautur Arason ble hentet inn til Odd-Grenland i sommer, ble førstelagsplassen bare en drøm for Espen Isaksen. Nå blir han også degradert som reservekeeper, og da legger han hanskene på hylla.

- Dag-Eilev (Fagermo) forklarte at Dag Ole (Thomassen) er framtiden, og at han trenger rutine og nødvendig erfaring fra benken. Derfor blir han nummer to.

- Dette viser hvor fort det snur i fotball. For to måneder siden skrev jeg ny kontrakt, etter en god vårsesong. Og så snur alt. Det har vært en tøff periode, og jeg er i alle fall glad for at situasjonen endelig er avklart, selv om det er vemodig å legge opp som 30-åring, forklarer Isaksen til Varden.

Men han legger til at han har en viss forståelse for valget Odd-Grenland tar. Nå håper han at han kan få en annen rolle i klubben, der han faktisk har to år igjen av kontrakten sin.

- Min kunnskap til keeperne i Norge er bra. Dessuten har jeg fått mye erfaring fra både gode og dårlige keepertrenere. Jeg har stått sammen med Arni i Rosenborg og Odd, Rune Almenning Jarstein og Jon Knutsen i Stabæk. Det har gitt meg stor kompetanse, som jeg håper at klubben vil benytte. Og jeg tror at min personlighet er god å ha i miljøet. Jeg prøver i alle fall alltid å bidra for de andre spillerne, klubben og laget, avslutter Espen Isaksen til Varden.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere