Gå til sidens hovedinnhold

Odd-keeper klar for Strømsgodset fra nyttår

Odds keepertalent Viljar Myhra (21) melder overgang til Strømsgodset 1. januar 2019.

Myhra har signert en treårskontrakt med drammensklubben. Det bekrefter Strømsgodset på sine hjemmesider.

21-åringen var på utgående kontrakt og sto dermed fritt til å signere for en ny klubb fra og med 1. juli. Myhra blir Strømsgodset-spiller når Odd-kontrakten går ut ved årsskiftet.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo mener økonomiske betingelser ligger bak overgangen.

– Vi vet at han har fått en kanonkontrakt i Godset, som vi ikke er i nærheten av å matche. Det er langt over det Steffen Hagen og de beste betalte spillerne i Odd har, sier Fagermo til Varden.

Keepertalentet har tolv kamper, hvorav fem i Eliteserien og sju i cupen, for førstelaget til Odd. Han har to U21-landslagskamper fra 2017.

Myhra var ventet å bli førstekeeper for Odd i årets sesong siden førstekeeper Sondre Rossbach ønsket seg til utlandet og drøyde med å signere en kontraktsforlengelse. Da Rossbach fornyet, måtte Myhra ta til takke med å være reservekeeper.

– Myhra er en keeper vi har fulgt i flere år, og vi har jobbet lenge med å få ham på plass. Han er en svært spennende keeper med stort potensial og ferdigheter som passer i vår spillestil, sier Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til klubbens nettsider.

(©NTB)

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken