Myhra har signert en treårskontrakt med drammensklubben. Det bekrefter Strømsgodset på sine hjemmesider.

21-åringen var på utgående kontrakt og sto dermed fritt til å signere for en ny klubb fra og med 1. juli. Myhra blir Strømsgodset-spiller når Odd-kontrakten går ut ved årsskiftet.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo mener økonomiske betingelser ligger bak overgangen.

– Vi vet at han har fått en kanonkontrakt i Godset, som vi ikke er i nærheten av å matche. Det er langt over det Steffen Hagen og de beste betalte spillerne i Odd har, sier Fagermo til Varden.

Keepertalentet har tolv kamper, hvorav fem i Eliteserien og sju i cupen, for førstelaget til Odd. Han har to U21-landslagskamper fra 2017.

Myhra var ventet å bli førstekeeper for Odd i årets sesong siden førstekeeper Sondre Rossbach ønsket seg til utlandet og drøyde med å signere en kontraktsforlengelse. Da Rossbach fornyet, måtte Myhra ta til takke med å være reservekeeper.

– Myhra er en keeper vi har fulgt i flere år, og vi har jobbet lenge med å få ham på plass. Han er en svært spennende keeper med stort potensial og ferdigheter som passer i vår spillestil, sier Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til klubbens nettsider.

(©NTB)