Odd kom med uværet

Foto: Morten Rakke (Scanpix)

Arne Sandstø takker værgudene for Odds første borteseier for året. Vått gress gjorde underverker for pasningsspillet til gjestene, som snudde 0-1 til 3-1.

14.08.06 07:17

SANDEFJORD - ODD GRENLAND 1-3:

SANDEFJORD (TV 2 Nettavisen): - Ikke så rart, mener Odd-treneren, som var lite fornøyd med at banen ikke ble vannet før kampen.

- Banen var jo helt knusktørr. Og jeg synes det er en skandale at banene da ikke kan vannes før avspark, sier Sandstø, som så mål av Pelle Nilsson, innbytter Tarjei Dale og Espen Ruud påføre Sandefjords første hjemmetap på tre måneder.

Slitne Sandefjord
Hjemmelaget gikk karakteristisk hardt ut og dominerte den første halvtimen med fysisk fotball. Og fikk også betalt i form av 1-0-scoringen til Kari Arkivou. Men Odd kom med uværet.

- Etter at regnet kom, skled ballen mye bedre på gresset, og det passet oss veldig bra. Forskjellen på lagene var at vi spilte ball med høyt tempo. Dessuten ble Sandefjord merkbart slitne utover i 2. omgang, kommenterer Sandstø. Noe trenerkollega Tor Thodesen måtte si seg enig i etter kampslutt.

Nilsson best
Det var Odds forsvarsklippe Pelle Nilsson som 17 minutter før slutt ordnet utligning på en av gjestenes mange dødballer. 23-åringen fra Sverige var også banens beste spiller da laget for første gang i år kunne returnere til Skien med tre poeng.

- Jeg synes ærlig talt ikke vi har spilt dårlig på bortebane i år. Vi har ikke tapt mange kamper, men spilt uavgjort for ofte. Kanskje vi ikke har våget nok. I dag gjorde vi i alle fall det, og fikk uttelling. Vi hadde en fantastisk opphenting mot Vålerenga, og det var herlig å klare noe liknende her. Når vi først scorer, har det en tendens til å komme minst tre mål, sier Nilsson.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.