Gå til sidens hovedinnhold

Odd-krisen er løst

Det blir ingen umiddelbare trenerendringer på Skagerak Arena.

Odd Grenlands styre har sittet i hektisk møtevirksomhet stort sett hele tirsdagen - med ett mål for øye: få en avklaring på den gryende sportslige krisen i klubben.

- Vi har gått gjennom status for sesongen så langt med spillere, støtteapparat, trenere og styret og fått oversikt over hva som ikke har fungert så langt, og som er årsaken til at vi har havner der vi er. Gjennom denne prosessen har sportslig utvalg jobbet, først og fremst sammen med trenerne, for finne endringer som skal få oss ut av dette uføret, sier sportsdirektør Hallvar Thoresen til TV 2 Sporten.

- Blir mer direkte
Tirsdag kveld kom endelig partene til enighet.

Den sportslige ledelsen og trenerne har presentert en plan for hvordan klubben skal komme ut av den vanskelige tabellsituasjonen.

- I hovedsak går det ut på en retningsendring i spillestil. Vi ønsker å bli mer direkte i spillestilen vår, sier Thoresen.

Og det er en løsning styret er fornøyd med.

- Dette er en løsning som er til det beste for klubben og som alle er fornøyd med, sier direktør Hans Erik Utne til Nettavisen.

Skal forsterke
Nå jobbes det hardt for å forsterke laget når overgangsvinduet åpner igjen 1. juli.

- Det blir dumt av oss å spekulere i hvordan vi jobber. Det er nok andre klubber som er i markedet også sier Utne.

Klubbledelsen jobber nå for å få på plass penger til forsterkninger.

- Styret jobber på alle plan for å få på plass det som skal til, sier klubbdirektøren.

Tirsdag ble den nigerianske midtbanespilleren Chukwuma Akabueze klar for klubben. I tillegg ønsker Odd Grenland en eller to forsvarsspillere og en angriper.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai