RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (SCANPIX)

Odd nær ny spiss

Hallvar Thoresen sitter i søndag kveld og forhandler med en ny spiss som skal forsterke Skiens-laget.

LA MANGA (Nettavisen): ODD – ELFSBORG 0-0: Slovenske Joze Benko fikk de siste minuttene på topp for Odd, men mest for syns skyld. 26-åringen har ikke imponert nok til å bli tilbudt noen kontrakt av Skiens-laget, bekrefter trener Arne Sandstø, og dermed har klubben snudd blikket en annen vei.

Nærmere bestemt mot Kypros.

- Forsterker Odd
Der var sportstrener Hallvar Thoresen og trener Gaute Larsen lørdag og tok det de håper skal bli Odds redningsmann nærmere i øyesyn.

De likte det de så.

- Hallvar Thoresen er nå i forhandlinger på Kypros med spiller, klubb og agenter, bekrefter Gaute Larsen overfor Nettavisen.

- I tillegg til å ha sett ham live, har vi sett fire videoer av ham, og pratet med en del folk. Vi føler oss trygge på at dette er en spiller som kan gå inn og forsterke Odd, sier Larsen.

Men stort mer vil han ikke si.

- Det er en god spiss, sier Larsen, men vil ikke ut med verken navn, styrker eller avslutningsegenskapene til den hyperaktuelle spissen.

- Du får prate med Hallvar (Thoresen).

Verken Suffo eller toppscoreren
Hallvar Thoresen svarte imidlertid ikke på Nettavisens henvendelse søndag kveld. Det Nettavisen imidlertid har fått bekreftet, er at det ikke dreier seg om den gamle publikumsfavoritten Patrick Suffo, som for tiden spiller i Israel. Ei heller er det toppscoreren i den kypriotiske ligaen, den argentinske spissen Esteban Solari.

Apoel-spissen leder den kypriotiske skytterligaen med 16 mål, fem mål mer enn Kyriakos Chailis fra Nea Salamina. Selv om Thoresen har jobbet mye med det argentinske spillermarkedet den siste tiden, avkreftes det fra Odd-hold at Solari er spilleren det dreier seg om.

- Dette er en spiller jeg ikke kjenner, og det er ikke han vi er ute etter, sier Sandstø til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere