RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odd ønsker Sæternes

Sist oppdatert:
Skiens-klubben har henvendt seg til Brann angående kraftspissen.

(iBergen.no ) Tidligere denne uken gikk Bengt Sæternes ut i media og fortalte at han ikke hadde noe hast med å forlenge kontrakten sin med Brann. Dette har ført til at Odd har meldt sin interesse melder Varden. Odds styreleder Tore Andersen har sendt en interesse-melding vestover, men foreløpig ikke fått respons.

- Jeg har ikke hatt noen samtaler med Bengt Sæternes. Når en spiller som han går ut og sier at han kanskje ikke skal være i Brann lenger, er det interessant for oss å høre om han kunne tenke seg og komme til Skien. Vi har skrevet til Brann og spurt om lov til å ta en prat med ham. Foreløpig har ikke Brann respondert, men det er ikke noe merkelig med det. Det er kort tid siden forespørselen ble sendt og jeg forventer meg ikke at de kaster seg rundt og svarer på minuttet, poengterer Tore Andersen til avisen.

Sæternes har avtale med Brann ut 2007. Egersunderen spilte for Odd i 1997 da han scoret 12 mål på 24 kamper. Sæternes er god venn med dagens Odd-trener Arne Sandstø.

Odd har også vist interesse for Branns Erik Huseklepp og Sandstø henvendte seg til Mons Ivar Mjelde på telefon. Imidlertid slo Mjelde i går fast at kantspilleren ikke er til salgs.

Hele 12 av Brann-spillerne har kontrakt som går ut etter neste sesong. De er: Olafur Örn Bjarnason, Kristjan Örn Sigurdsson, Robbie Winters, Charlie Miller, Håkon Opdal, Bengt Sæternes, Martin Andresen, Erik Huseklepp, Johan Thorbjørnsen, Kristian Ystaas, Migen Memelli (har opsjon på ett år til) og Steffen Haraldsen.

Det har ikke lyktes iBergen.no å få en kommentar fra noen i Brann.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere