RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

Odd tangerte rekord

Torgeir Børven sørget for klubbens femte strake seier.

ODD - STRØMSGODSET 1-0:

Odd Grenland har hatt en varierende sesong og slet lenge langt ned på tabellen. Det hele toppet seg da laget ble knust 7-0 borte mot Rosenborg i slutten av august.

Etter braktapet har imidlertid skienslaget reist seg og Dag Eilev Fagermos menn har virkelig klart å snu skuta i løpet av høsten. Søndag ble det ny seier.

Strømsgodset var gjester på Skagerak Arena og en fulltreffer av unggutten Torgeir Børven var nok til å sikret Odds femte strake triumf i den øverste divisjonen.

Jone Samuelsen stjal ballen på midtbanen og satte fart mot mål, før han la mot Børven på bakerste stolpe. Spissen gjorde ingen feil og dermed sto det 1-0 i Skien.

Scoringen kom etter 67 minutters spill og var nok til å sende Odd opp i 38 poeng fra 25 kamper. Med fem serierunder igjen, lever dermed medaljehåpet for de hvite.

Første omgang på Skagerak Arena var en sjansefattig og kjedelig affære, der ingen av lagene imponerte nevneverdig.

Heller ikke andre omgang ble noen stor forestilling, men Børvens fulltreffer var altså nok til at Odd tangerte sin rekord fra 2005, med fem triumfer på rad i Tippeligaen.

- Det er helt nydelig å score i en sliteseier. Vi går ut i 2. omgang med en helt annen innstilling og vinner krigen. Stemningen er god etter fem strake seiere, sier Torgeir Børven til TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere