RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odd vant første runde

Sist oppdatert:
Odd har kommet seg over det første hinderet i kampen om å få bygge en ny storstadion i Skien.

Skiens-laget vil ha klar en ny arena med plass til 12.000 tilskuere før seriestart neste sesong. Det er ikke avklart om det blir kunstgress eller naturgress på hovedbanen, men den nye arenaen vil bygges der Odd Stadion nå ligger. Ved siden av hovedbanen vil Odd bygge en kunstgressbane samt et mindre gressfelt. Et lite problem i forhold til planene er det imidlertid at arenaen skal vendes 90 grader.

Fagfolket positivt
Likevel har klubben nå kommet seg over første hinder.

- Byplankontoret og rådmannen har nå stilt seg positive til at Odd skal få realisere planene om en ny arena på Nordre Falkum, sier Odd-leder Tore Andersen til TV 2 Nettavisen.

Klubben må imidlertid komme seg over tre hekker til før de kan slippe jubelen helt løs. 30. mai skal saken annengangbehandles i teknisk utvalg i Skien kommune. 6. juni skal saken diskuteres i formannskapet, før 15. juni er den store D-dagen.

Da skal bystyret ta den endelige avgjørelsen.

- Og politikerne kan mene noe annet enn fagmennene, advarer Andersen.

- Går rett vei
Enkeltpolitikere i Skien har uttalt seg negativt til Odds arenaplaner, men ordføreren står bak planene. Det meste tyder dermed på at det blir en ny arena i Skien.

- Det ser ut til å gå den veien. For å si det sånn; det vil nok være svært overraskende for mange hvis det skulle bli en helomvendig i denne saken. Men jeg tør ikke å ta noe på forskudd. Verken gleder eller sorger, sier Andersen.

PS: Odd vil spille alle sine hjemmekamper i årets serie før spaden stikkes i jorden for den nye arenaen. Det betyr at den eventuelle avskjedskampen på nåværende stadion spilles mot Lillestrøm 29. oktober.

Les også:Avgjør Sandstøs skjebne i juni

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere