Gå til sidens hovedinnhold

Odd vant, RBK tapte

Odd Grenland vant komfortabelt over lillebror Pors, mens Rosenborg måtte gi tapt for ukrainske Shakthar Donetsk i treningskamper fredag.

(ODD GRENLAND – PORS GRENLAND 3-0, SHAKTHAR DONETSK - ROSENBORG 2-0). Tippeligalagene benytter vinterpausen til treningskamper og til å prøve nye spillere.

Storebror fortsatt størst
Pors, som rykket ned fra Adeccoligaen i 2006, ble et nummer for lite mot storebror Odd Grenland. Skiens-laget vant komfortabelt 3-0, og fikk samtidig prøvd to nye nigerianere.

Begge to er angrepsspillere, men det er omtrent det eneste Odd-trener Arne Sandstø vet om guttene, som begge fyller tjue år i august. Nigerianerne skulle kommet på prøvespill allerede i november, men fikk først sjansen nå, melder ta.no.

- Det eneste vi vet er at de blir definert som to veldig spennende unggutter. Det koster oss veldig lite å få sjansen til å følge dem, derfor har vi grepet denne muligheten. Likevel må man selvsagt være veldig heldige, sier Sandstø til ta.no.

RBK sist på Anfi del Mar
Rosenborg har fortsatt til gode å score i 2007 etter å ha tapt 0-2 for Shakhtar Donetsk i Maspalomas-turneringen. Ukrainerne vant med det turneringen, mens trønderne endte sist med ett poeng og ingen scorede mål. Per Ciljan Skjelbred blir av rbk.no utpekt til de regjerende seriemesternes beste spiller.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua