Gå til sidens hovedinnhold

Odd vant toppoppgjør

Slo opprykksrival i sesongstarten.

Odd Grenland vant 2-1 over Sandefjord. Dag Eilev Fagermos trofaste elev Peter Kovacs ga Skiens-laget ledelsen etter 31 minutter. Fredrik Thorsen utliknet etter 51 minutter, før Kenneth Dokken igjen ga Oddrane ledelsen 2-1 etter 78 minutter

Følg alle kampene i Adeccoligaen og Tippeligaen her fra kl. 18.00

Start fikk en pangstart på sesongen da de knuste Nybergsund 5-2 lørdag.

Fjorårets tippeligalag demonstrerte med all tydelighet at de ikke har tenkt å gjøre oppholdet i den nest øverste divisjonen til en langvarig affære.

Søndag kommer de første indikasjonene på hvem som har tenkt å henge seg på opprykkskampen.

I Skien er det duket for oppgjør mellom fjorårets tippeligalag Odd Grenland og Sandefjord. Begge lag er nok ivrige på å komme godt i gang, og det kan fort bli en meget intens og spennende kamp mellom to lag som vil slå følge med Start i toppen.

Kongsvinger, som i fjor endte på fjerdeplass i Adeccoligaen, tar imot nyopprykkede Alta. Det andre laget som snuste på toppen av ligaen i fjor – Moss – åpner borte, også de mot en av årets nykommere, Sandnes Ulf.

Både Alta og Sandnes får altså en tøff start på tilværelsen, men samtidig en ypperlig anledning til å bevise at de hører hjemme i den nest øverste divisjonen.

I de øvrige kampene spiller Løv-Ham mot et Hønefoss som mistet en viktig spiller da Vadim Demidov gikk til Rosenborg, Bryne tar imot Sogndal, Hødd møter Sarpsborg Sparta og fjorårets tapende cupfinalist Haugesund får besøk av Notodden.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget