RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odds Eriksen ga bort bil til lagkompis

Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
- Det var for ille at han ikke skulle få den, sier forsvarsspilleren.

Rett etter kampslutt i oppgjøret mellom Odd Grenland og Aalesund søndag skulle det dels ut en bil til av spillerne hos skienslaget.

Alle som hadde blitt kåret til «kampens beste spiller» under hjemmekampene i 2012-sesongen var med i trekningen om en Kia. Samtlige av de utkårede spillerne fikk et antall bilnøkkel basert på hvor mange ganger de hadde blir kåret til banens beste spiller i 2012.

Vinneren var den som var blitt tildelt den «riktige» bilnøkkelen.

Fredrik Semb Berge fikk tildelt to nøkler i konkurransen, men siden det var for få nøkler, ga han bort en til lagkamerat Lars Kristian Eriksen.

Typisk nok var det den Eriksen fikk som var den riktige, og stakk dermed av med bilen. Den tidligere LSK-spilleren viste imidlertid storhet.

I garderoben etter denne seansen ga han bort bilen til Semb. Det skriver lokalavisen Varden.

- Det ble for ille at Fredrik ikke skulle få bilen. Jeg måtte ta en av hans nøkler, som han allerede hadde trukket ut. Litt kjipt, for jeg har en leasingavtale som utløper om en måned, sier Eriksen.

Semb var takknemlig overfor Eriksen og mente den fine gesten var «stort» av Eriksen, og poengterer at lagkameraten ikke trengte å gjøre dette.

Odd Grenland ligger som nummer ti i Tippeligaen når én runde gjenstår. Skiensklubben har sanket 36 poeng på 29 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere