RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

Odds stortalent ønsket av Solskjær

- Jeg vil helst ikke si noe om det, sier G19-landslagsspilleren.

Elba Rashani (19) skal være ønsket av Ole Gunnar Solskjærs Molde, melder Telemarksavisa. Mye tyder på at en overgang kan gå i orden.

Men først må angrepsspilleren selv prate med den regjerende seriemesteren, og finne ut hva han ønsker - og så må eventuelt klubbene bli enige om en pris for 19-åringen som skrev under en ny to og et halvt årskontrakt med skiensklubben i slutten av mai.

Spilte fast
Elba Rashani er ikke veldig lysten på å snakke om interessen fra Molde. Han vil heller snakke om Odd og at han skal kjempe seg tilbake på laget.

For etter å ha fått sitt store gjennombrudd i fjor høst og spilt fast i eliteserien har nedturen kommet i år. Det begynte med mye spilletid også denne sesongen, men i det siste har han vært på Jet-turneringen med juniorlaget, og mot Strømsgodset sist var han ikke engang i troppen. Når Odd i tillegg ser ut til å måtte selge, og klubben har mange kantspillere, kan veien ligge åpen for en overgang til Molde.

- Jeg vet ikke så mye om interessen fra Molde, og jeg vil helst ikke si noe om det, sier G19-landslagsspilleren, og fortsetter:

- Det har vært en litt vanskelig tid. Jeg respekterer at jeg ikke har vært med i det siste. Treneren sier jeg har mer å gå på, og det må jeg si meg enig i. Jeg skal være på tåhev for å komme tilbake, og jeg gir absolutt ikke opp, sier bøgutten som kom til Odd fra Skarphedin etter å ha tatt 3. divisjon med storm i 2009.

TA vet at Solskjær og Molde har fulgt Elba Rashani lenge, og interessen skal fortsatt være stor - selv om angrepsspilleren har forlenget Odd-kontrakten. Det er likevel ikke sannsynlig at Molde vil betale noe mer enn én million kroner i overgangssum. Så spørs det om skiensklubben eventuelt godtar det, og om Odd Grenland i tillegg må selge enda flere for å komme i balanse før året er omme. Etter det TA forstår kan det gå mot et salg av André Hansen, men da først etter sesongslutt, til Molde eller Rosenborg.

Har erstattere
Trener Dag-Eilev Fagermo henviser til klubbdirektør Tore Andersen når det gjelder mulige spillersalg, men Fagermo innrømmer at han har en plan B.

- Vi har en liste over aktuelle spillere klar, og da hovedsakelig på spiss- og keeperplassen, sier Odd-treneren.

Tore Andersen avviser at det foreligger noe konkret bud fra Molde på Rashani.

- Det er stille om dagen, og vi har ikke fått noe konkret fra verken Molde eller andre. Men de er velkomne til å komme med utspill, så får vi ta det hvis det dukker opp noe konkret og seriøst, sier den avtroppende direktøren.

Lindi inn?
I går var Fagermo mest opptatt av å nyte søndagens seier.

- Det er alltid deilig å våkne etter en seier. Nå har vi sett kampen på nytt, og vi vinner fortjent. Vi har flest målsjanser, og selv om 2. omgangen ikke er bra nok, og vi mister ballen for lett, så kommer ikke Godset til de store sjansene. Vi faller ut litt defensivt, men vi blir bedre når Lindi (Shala) og Snorre (Krogsgård) kommer inn, mener Fagermo.

Spesielt Herolind «Lindi» Shala imponerte med sin kvikkhet og aggressivitet da han kom inn på kanten. Nå kan han få en startplass mot Sogndal.

- Lindi er sinnssykt proff, og han har vært god lenge. Han kan starte enten på kanten eller på midtbanen, sier Fagermo.

Denne saken er levert av Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere