Odds supertalent scoret fire

Foto: Bendiksby, Terje (Scanpix)

18-åring senket Sandefjord med fantastisk målshow.

26.09.10 22:16

ODD - SANDEFJORD 5-0:

Torgeir Børven har kanskje ikke mange år på samvittigheten, men unggutten har en scoringshistorie de fleste bare kan drømme om.

Måltyven kom til Skien i 2007 og utmerket seg umiddelbart med åtte mål i en og samme juniorkamp. Som 16-åring scoret han over 50 mål i 4. divisjon og fulgte opp med 45 nettkjenninger i 3. divisjon i fjor. Debuten for A-laget kom i cupen i 2009 og Børven åpnet selvfølgelig med scoring. Sin første seriekamp spilte han mot Brann og jammen scoret han ikke da også.

Les også: Supertalentet ville dra fra Odd
Les også: - Blir bedre enn Solskjær

18-åringen er nå på toppscorerlista i Tippeligaen etter at han dunket inn utrolige fire nettkjenninger mot Sandefjord søndag.

Børven-fest
Sandefjord har slitt stort i den øverste divisjonen og ligget på bunnen hele sesongen. Med svake åtte poeng er de klare for nedrykk og motivasjonen i troppen er naturlig nok ikke på topp.

Og når innsatsen ikke er på topp blir sifrene fort stygge. Det fikk vestfoldingene oppleve mot Odd.

Frontet av Børven vartet Skien-klubben opp med et målkalas uten like. Den første scoringen kom før ti spilte minutter da Børven fikk pannebrasken på et innlegg fra Bentley. 2-0-målet var en lekkerbisken fra den unge spissen, som chippet ballen iskaldt over Joacim Heier og i mål.

Klatret på tabellen
Sandefjord fikk ikke til stort på Odds banehalvdel, og hjemmelaget fortsatte målfesten etter hvilen. Børven tegnet seg for hat tick med nok en flott scoring etter 65 minutter.

Men han ga seg ikke der. Odd ble tildelt straffe mot slutten av kampen og matchens store spiller fikk æren fra krittmerket. Scoringsfoten gjorde ingen feil og satte inn sitt fjerde for kvelden.

Og Skiengutta ga seg ikke der. To minutter før ordinær tid headet Fredrik Semb inn kampens femte og siste mål.

Dermed knuste Odd den tafatte motstanderen og klatret til femteplassen på tabellen, kun ett poeng bak Aalesund.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.