Gå til sidens hovedinnhold

Ødegaard-assist i treningskamp for Real Madrid

Martin Ødegaard fikk muligheten fra start under søndagens treningskamp mot Rangers.

RANGERS - REAL MADRID 2-1:

Martin Ødegaard er tilbake i Real Madrid etter låneoppholdet i Arsenal og er godt i gang med forberedelsene inn mot den kommende sesongen.

Søndag var det duket for ny treningskamp da Rangers sto for tur på Ibrox Stadium, og Ødegaard viste at han vil være med å kjempe om en startplass.

- Aldri feil med assist

Kun syv minutter var spilt da nordmannen mottok ballen på egen banehalvdel, avanserte nærmere 50 meter, før han spilte videre til Rodrygo Goes som sendte Los Blancos i føringen.

Med flere av Real Madrid-stjernene ute i ferie etter sommerens EM og Copa America eller med deltakelse i OL, er ekspert på spansk fotball Petter Veland ikke i tvil om at Ødegaard må vise seg fram foran manager Carlo Ancelotti.

- Viktig for Martin Ødegaard å ta vare på sjansene han får når EM-/CA-spillerne er indisponible i begynnelsen under Real Madrid v/ Carlo Ancelotti v2.0. Rodrygo Goes med solid prestasjon etter at han mottar ballen fra Ødegaard. Aldri feil med assist, uansett type, skrev Veland på Twitter etter scoringen.

Rangers snudde til seier

Etter hvilen utlignet Fashion Sakala for Rangers, før Madrid-stopper Nacho Fernandez ble utvist 15 minutter før fulltid.

Rangers utnyttet fordelen de fikk med en mann mer på banen. Cedric Itten ble matchvinner med sin scoring to minutter etter utvisningen.

Ødegaard ble byttet ut med elleve minutter igjen å spille.