LEICESTER-ARSENAL 1-3

Arsenal snudde til seier borte mot Leicester i søndagens Premier League-oppgjør på King Power Stadium. Youri Tielemans sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter seks minutter, da Granit Xhaka rotet bort ballen på egen banehalvdel.

Heller ikke forsvarsspillet til Pablo Mari og Mohamed Elneny var spesielt imponerende i forkant av belgierens 1-0-scoring.

Les også: Sørloth satte fyr på Leipzig: - Så deilig det er!

En heading fra David Luiz samt en straffescoring av Alexandre Lacazette snudde kampen i gjestenes favør før pause. Like etter hvilen trillet Nicolas Pepe inn Arsenals tredje scoring etter pasning fra Willian. Martin Ødegaard var med i oppbyggingen til kontringsmålet og var tredje sist på ballen.

- Det er en lekker kontring. Det er bare å berømme Pepe, men det er en fin pasning fra Ødegaard også, sier TV 2-kommentator Endre Olav Osnes etter scoringen.

Scoringen var Pepes fjerde på de siste syv kampene i Premier League.

Nordmannen var henvist til benken fra start i oppgjøret, men ble byttet inn få minutter før pause etter at Emile Smith Rowe måtte forlate banen med en skade.

Ødegaard involverte seg umiddelbart og viste til tider frem den gode pasningsfoten i andre omgang. Mikel Artetas menn fikk store kontringsrom mot slutten av kampen da Leicester jaget redusering, uten at de maktet å utnytte mulighetene.

Leicester fikk en gigantisk mulighet på overtid uten at de maktet å få uttelling.

Seieren gjør at Arsenal passerer rivalen Tottenham før de spiller senere søndag.