*Nettavisen* Sport.

Ødegaard-feber etter storkamp. Her er dommen i spansk presse

Etter storkampen mot Atlético Madrid har samtlige aviser i Spania oppslag om Martin Ødegaard. Dette skriver de.

15.09.19 13:26

Se gjennomgangen av avisene i Spania i videovinduet over

SAN SEBASTIÁN (Nettavisen): Martin Ødegaard stod for en av de største norske kveldene i spansk fotball på veldig lang tid da han scoret og var toneangivende da Real Sociedad vant 2-0 over serieleder Atlético Madrid.

Dette var nordmannens andre scoring i LaLiga denne sesongen, hans første ble også matchavgjørende da han senket Mallorca på bortebane i seriekamp nummer to.

Etter kampen fortalte nordmannen til Nettavisen at det hele kjentes nesten litt for godt ut til å være sant:

- Det er litt surrealistisk. Man må klype seg litt i armen noen ganger, man må det. Det er vanskelig å skjønne hva som foregår. Så å nyte en såpass god kamp mot et såpass bra lag tror jeg er viktig. Dette føles bra, var blant det Ødegaard fortalte Nettavisen etter kampen.

Les mer: Real Sociedad-legenden Xabi Prieto med klar melding til Ødegaard

Nordmannen slo også innlegget som svenske Alexander Isak headet på mål, og siden ble satt i mål av nyervervelsen Nacho Monreal. Etter kampen var La Reals venstreback fremme med de store ordene om sin nye lagkamerat.

Klikk på bildet for å forstørre.  

HYLLEST: Et hav av spanske aviser hyller Ødegaard etter den fantastiske kampen mot Atlético Madrid. Foto: Jonas Giæver (Nettavisen)

Og det er ikke bare Monreal som ønsket å trekke frem hvor god Ødegaard var mot Atlético Madrid. Samtlige spanske aviser trekker frem nordmannen som oppgjørets gigant.

Alt fra store aviser som Marca og AS til regionale aviser som Noticias de Gipuzkoa og Diario Vasco kaster seg på i hyllesten av nordmannen.

«Mye Ødegaard», veldig lite Atlético», «Ødegaard kutter båndet til nye Anoeta» og «Zidane hadde hentet ham tilbake i dag om han kunne» er bare noen av oppslagene i de spanske avisene dagen etter den spinnville fotballkampen på Anoeta.

Som kjent, så var dette den første seriekampen på Anoeta etter gjennomføringen av renovering. Dermed har Ødegaard blitt historisk som den første spilleren til å score på «nye» Anoeta.

Real Sociedad ligger på sjetteplass i LaLiga etter de første fire kampene spilt av årets sesong. De står med to seire, én uavgjort og ett tap så langt av 2019/2020-sesongen i Spania.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.