Gå til sidens hovedinnhold

Ødegaard kan glippe for Arsenal. Hevder dette kan bli løsningen

Haalands lagkamerat skal være aktuell for en overgang til The Gunners.

Med kun fem kamper igjen av årets sesong er det fortsatt uvisst hvor Martin Ødegaard spiller etter sommeren.

Arsenal skal være interessert i hente ham på en permanent overgang fra Real Madrid, men ifølge rapporter fra Spania er ikke den spanske hovedstadsklubben interessert i å selge da han skal være en del av deres fremtidsplaner.

- Kan erstatte Ødegaard

Om The Gunners ikke lykkes med å lande en ny Ødegaard-avtale, kan det i stedet bli aktuelt å hente Julian Brandt fra Dortmund.

Les også: Hevder klubblegender vil ta over Arsenal sammen med Spotify-gründer

Ifølge den tyske avisen Bild skal nemlig London-klubben ha sett seg ut 24-åringen som et godt alternativ. Det som også skal gjøre ham aktuell er at han angivelig kan gå for «kun» 17,5 millioner pund - drøyt 200 millioner kroner.

Brandt skal ha vært på blokka til Mikel Arteta allerede i januar - men da endte den spanjolen med å hente Ødegaard på lån.

Med sine 16 kamper fra start i Bundesliga denne sesongen rapporteres Brandt å være frustrert over spilletiden i Dortmund, noe som skal gjøre ham åpen for nye utfordringer.

Ettertraktede lagkamerater

Brandt er imidlertid ikke den eneste spilleren som kobles vekk fra Dortmund.

Erling Braut Haaland er, som kjent, på blokka til verdens aller største klubber. Det er imidlertid fortsatt uvisst om han bytter beite allerede den kommende sommeren.

Tidligere i april ble Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc intervjuet av tyske Sky. Der levnet sportssjefen ingen tvil om at Haaland kommer til å bli værende i Dortmund også etter inneværende sesong.

- Uansett hvor vi ender opp vil Erling fortsette å spille for oss, sa Zorc ifølge Sport1.

Også reporter Dirk Krampe i lokalavisen Ruhr Nachrichten har tidligere uttalt til Nettavisen at «Dortmund planlegger neste sesong med Haaland».

- Vi har hørt at de har gitt Raiola klar beskjed om at det ikke blir noen overgang denne sommeren. Det kan selvsagt endre seg hvis Dortmund ikke kvalifiserer seg til Champions League eller det kommer inn et massivt bud, uttalte Krampe til Nettavisen.

En annen som også over lengre tid har vært ettertraktet er Jadon Sancho. Sist sommer ble han blant annet sterkt koblet med Manchester United. Ifølge Bild skal engelskmannen nå være på radaren til Liverpool foran sommerens overgangsvindu.