WEST BROMWICH - ARSENAL 0-6:

Martin Ødegaard var onsdag kveld tilbake i Arsenal-trøya for første gang siden 23. mai. Arsenal har hatt en tung start på sesongen, men fikk en opptur i Ligacup-møtet mot West Bromwich, og vant 6-0 mot Championship-laget.

Aubameyang åpnet scoringsballet med to mål, før han serverte Pepe rett før pause.

I andre omgang viste Ødegaard seg frem med en lekker assist, da han spilte vegg med Saka og hælflikket unggutten gjennom. 19-åringen satte ballen enkelt i mål.

- Det er lekkert, og Martin Ødegaard har assisten med en delikat hælflikk, utbrøt Vsport sin kommentator Arnstein Friling.

Se Martin Ødegaards lekre assist her:

Senere i andre omgang fullbyrdet Aubameyang hat-tricket sitt, før Lacazette også tegnet seg på scoringslista.

Ødegaard fikk ros

Med nummer åtte på ryggen startet Ødegaard i en offensiv midtbaneposisjon onsdag kveld. Drammenseren var trygg i pasningsspillet og gjorde få feil. I tillegg markerte han seg litt ekstra med den lekre assisten.

- Det der var briljant. Fantastisk fra Ødegaard, skrev journalist i Football.London Chris Davison på Twitter etter nordmannens assist.

TV 2 sin fotballekspert Morten Langli synes Ødegaard viste lovende takter for Arsenal onsdag kveld.

- Han ser bra ut. Mange gode involveringer. Vil ha ballen hele tiden. Er kreativ og spillesugen, skrev han på Twitter.

- Absolutt godkjent. En strålende assist i andre omgang. Aktiv og ivrig med i første omgang. Stort sett presise touch. Generelt pigg og fin, og så ut som han var klar for aksjon, sa kommentator Friling da Ødegaard ble byttet ut til applaus etter en time spilt.

Aubameyang-show

Ødegaard ble ønsket velkommen tilbake til engelsk fotball med en knallhard takling etter bare 45 sekunder, som resulterte i gult kort for West Bromwich´ Quevin.

Det var også hjemmelaget som kom best i gang. Etter elleve minutter fikk Gardner-Hickman skyte fra 20 meter og Ramsdale måtte ut i full strekk.

Den påfølgende corneren løste West Brom med en innøvd variant, som førte til at Reach fikk skyte fra 15 meter. Skuddet gikk like utenfor.

Men selv om hjemmelaget var farlig frempå i starten, var det Arsenal som tok ledelsen. Saka tråklet seg fri og fikk skutt ved sekstenmeteren. Keeperen måtte gi retur, og der var Aubameyang på plass og satte ballen i mål.

Ikke lenge etter kom Ødegaard til en stor sjanse. På litt merkelig vis fikk 22-åringen sjansen til å sette ballen i åpent mål fra en veldig skrå vinkel, men avslutningen gikk i stolpen. Inne i feltet sto en helt fri Rob Holding, som var misfornøyd med å ikke få ballen.

Rett før pause skulle imidlertid ballen gå mellom stengene for Arsenal. Pepe kom alene med keeper, men skuddet hans gikk i stolpen. Igjen var Aubameyang på plass og satte returen i mål.

To minutter senere satt den igjen for Arsenal. Aubameyang ble spilt alene med keeper, men klarte ikke å få ballen i mål selv. På spektakulært vis fikk han derimot servert Pepe, som enkelt sendte ballen i mål.

Lekker Ødegaard-assist

Fem minutter ut i andre omgang lå Arsenals fjerde scoring for kvelden i mål, i det som var en praktfull scoring hvor Ødegaard var involvert.

Saka spilte vegg med drammenseren, og han hælflikket ballen gjennom, og var Saka plutselig alene med keeper. Der var Saka sikker, og satte inn 4-0 til Arsenal.

Etter litt over timen spilt satt Aubamyangs tredje scoring for kvelden i nettet. Angrepsspilleren skrudde ballen med høyrefoten over keeper i det lengste hjørnet, hans fineste scoring for kvelden.

Seks minutter senere var det innbytter Alexandre Lacazette sin tur til å havne på scoringslisten. Franskmannen kom stormende inn i feltet og scoret med høyrefoten helt ute i hjørnet.