Gå til sidens hovedinnhold

Ødegaard nekter å klage

Alexander Ødegaard er Vikings superreserve. Men rekordkjøpet nekter å klage på benketilværelsen.

VIKING-LILLESTRØM 1-1:

VIKING STADION (Nettavisen): - Det nytter ikke å sutre og klage seg til en plass i startoppstillingen. Det eneste en kan gjøre, er å levere full innsats på trening og når du får sjansen i kampene, sier Alexander Ødegaard i ren Ole Gunnar Solskjær-stil.

Ødegaard kom inn i 2. omgang og snudde kampen mot Lillestrøm. I perioder herjet han med Lillestrøms høyreback Anders Rambekk.

Sju assist
Ødegaard var også mannen bak Allan Gaardes utligningsmål kvarteret før slutt. Vingen traff danskens hode med et perfekt innlegg og noterte seg for sin sjuende assist for sesongen.

- Jeg er veldig fornøyd med innhoppet mitt. Selvsagt ønsker jeg å starte hver kamp, det vil alle fotballspillere. Forhåpentligvis kan innhoppet mitt i dag føre meg nærmere en plass i startoppstillingen i neste kamp, sier angriperen som kostet Viking nærmere åtte millioner kroner da han ble hentet fra RBK før fjorårets sesong.

Uwe Rösler går nesten tom for superlativer når han skal beskrive Ødegaards innhopp.

- Rett og slett strålende, skryter tyskeren.

Tom Nordlie måtte legge om til fem forsvarere for å stoppe Ødegaards herjinger.

- Jeg trengte en ekstra mann til å sikre – Ødegaard fikk jo omtrent gjøre som han ville, forteller Nordlie.

- Hva sier du om skryten fra Nordlie og Rösler, Ødegaard?

- Veldig hyggelig hvis de synes jeg gjorde en god kamp. Nå er det bare opp til meg å prestere like bra i kampene fremover, svarer Viking-vingen.

- I toppform i to måneder
- Nærmer du deg toppformen?

- Det får andre bedømme. Selv mener jeg at jeg har vært i veldig god form de siste to månedene, svarer Ødegaard beskjedent.

(Klikk på vinduet under for å se sammendrag av kampen)

188763

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar