Gå til sidens hovedinnhold

Ødegaard-opplegget spikret: Strengt regime, ingen reiser og internkamper

Real Madrid planlegger ingen kontakt overhodet med andre lag for seriestarten.

Martin Ødegaard starter oppkjøringen med Real Madrid i slutten av august. Alt skjer i storklubbens hjemlige omgivelser før La Liga-avsparket.

29. august kommer spillerne til å bli testet for covid-19. Det skjer hjemme hos den enkelte. Er de friske, vil de kunne starte treningen dagen etter.

Les også: Søndagens Premier League-rykter

Klubben vil også utarbeide en egen streng protokoll for testing og oppfølging.

Ifølge den velinformerte avisen Marca skal Real-troppen ha hele den ganske korte oppkjøringen på treningssenteret Valdebebas. Der er Ødegaard godt kjent: Han spilte blant annet hjemmekampene for B-laget til Real Madrid der før han ble utlånt til nederlandsk fotball.

Real Madrid pleier vanligvis å være på krevende reiser verden rundt før høstavspark. Dette blir det ikke noe av i år på grunn av pandemien. Marca skriver at Real Madrid trolig ikke kommer til å spille annet enn internkamper før sesongstarten i La Liga 12. september.

Se høydepunkter: Liverpool sikret seier i første treningskamp

Det er kort etter Norges to landskamper mot Østerrike (4. sep., h) og Nord-Irland (7. sep., b).

Real Madrid har fortsatt til gode offisielt å kommunisere at Ødegaard er hentet hjem fra utlån i Real Sociedad, men landets sportsaviser har alle slått fast at nordmannen nå er «Los Blancos»-spiller.

Den spanske eliteserien avsluttes 23. mai. EM-sluttspillet tar til 11. juni, og der kan Ødegaard være med dersom Norge slår Serbia og Skottland eller Israel i omspillet til høsten.

(©NTB)

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg