Ødegaard har i både 2016 og 2017 stått oppført med 0 kroner i formue i Norge, men tall DN har fått tilgang på avslører for første gang Ødegaards formue.

Den norske landslagsspilleren skal nemlig stå oppført med en skatt formue på hele 32 millioner kroner for året 2018.

Den 20 år gamle fotballstjernen står ikke oppført med noen skattbar inntekt, men han har skattet 260.000 kroner av formuen på 32 millioner kroner.

Mange spekulasjoner om Ødegaards lønn

Ødegaard ble fotballproff allerede som 16-åring da han signerte for Real Madrid.

Siden den gang har det vært mange spekulasjoner om unguttens lønn, men hverken den spanske storklubben eller Ødegaard har noen gang offentliggjort hva han tjener.

Han har imidlertid ikke lagt skjul på at han er privilegert.

- Jeg får holde på med det jeg elsker og alltid har drømt om. Jeg nyter tilværelsen s om fotballspiller, sa Ødegaard til NTB i fjor.

Les også: Hevder Real Madrid-treneren ba på sine knær for Ødegaard

20-åringen er for øyeblikket på utlån til Real Sociedad hvor han har storspilt så langt denne sesongen. I forbindelse med overgangen til Real Sociedad ble det også bekreftet at Real Madrid forlenget avtalen med Ødegaard til 2023.

Fokus på fotballen

Ødegaard fikk i fjor høst spørsmål om hva han investerer fotballpengene i, men 20-åringen er hemmelighetsfull.

- Jeg har ikke brukt så mye energi på det. Jeg har ikke satt meg veldig inn i det med investeringer. Vi har ikke gjort veldig mye hittil, men det er lurt å gjøre investeringer. Men jeg vet ikke om jeg skal dele det vi gjør med dere i mediene, da, fortalte Ødegaard.

- Hva er det dyreste du har unt deg?

- Det er et godt spørsmål. Det er ikke så mye. Jeg vet egentlig ikke. Det er ikke noe spesielt jeg har brukt mye penger på, hevdet Ødegaard.

4. plass i La Liga

20-åringen virker å ha langt mer fokus på det som skjer på fotballbanen, og der har det virkelig gått bra for nordmannen denne høsten.

Ødegaard har imponert stort for Real Sociedad som ligger på en imponerende 4. plass i La Liga etter 10 kamper.

«La Real» og Ødegaard skal i aksjon allerede onsdag kveld når de møter Levante hjemme på Anoeta klokken 19:00.