RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Og hopp og sprett og tjo og slam dunk

Sist oppdatert:
Basket er en utrolig underholdende sport, om du spiller mot en venn. Og ergo har selvfølgelig nok EA Sports kommet med nok en utgave av NBA Live.

Jo mer avanserte sportsspill blir jo mer er det sikkert at de ikke blir bedre. Slik er det med NBA Live også. Her får du avanserte ”moves” og ”make mid-air decisions” samt mye mer. Joda, ”Freestyle”-kontroll er sikkert fint for de som har spilt seg lei av NBA Live XXXX... men for menigmann er det ikke det.

Den komplette revolusjonen i hvordan spillet skal spilles som EA Sports selv kaller det er kanskje en revolusjon, men som Stalin viste så er det ikke sikkert at revolusjon er noe man skal hige etter.

Her kan du også, som i FIFA (hurra!), styre spillere uten ballen (denne gangen med et enkelt trykk)...

Vel, alt er ikke forferdelig. Den nye Dynasty-mode som også NHL hadde er gjennomført godt... og blir nok bra i NBA Live 2005.

Uff, EA Sports. Dette har ikke vært et år med enten skuffelse (FIFA og NBA Live) eller svært gode ting (Tiger Woods og NHL).... bare ett år til neste gang! (eller, det er vel et EM-spill og et OL-spill på gang til sommeren, vel?)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere