RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

...og så var det Wengers tur

Foto: Tom Hevezi (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ordkrigen mellom Arsene Wenger og José Mourinho vil ingen ende ta. I dag er det Wengers tur.

Søndag møtes Chelsea og Arsenal i ligacupfinalen på Millennium Stadium i Cardiff, og ordkrigen mellom de to lags managere blusset kraftig opp denne uken.

- Wenger har aldri vunnet Champions League
Det hele startet med at Wenger kritiserte Chelseas enorme pengeforbruk, men Mourinho slo tilbake umiddelbart.

- Mange store managere rundt om i verden har aldri vunnet turneringen. Et stort eksempel er ikke så langt unna oss. Arsene Wenger er en stor manager i fotballverdenen. Han er en topp manager, men han har aldri klart det, sa Chelsea-bossen til The Sun.

- Store managere i fransk tredje divisjon
Nå er det Wengers tur til å uttale seg.

- Det er er nok av managere som har vunnet Champions League, som aldri vil bli regnet som store managere. Og det er mange som jobber i fransk andre- og tredje divisjon som jeg setter veldig høyt, fordi det de gjør er sensasjonelt. De er fantastisk, sier han til The Sun.

Danset ikke på bordet
Wenger mener at en manager skal bedømmes utfra det han har gjort i løpet av karrieren sin, ikke hvilket trofé han vant forrige sesong.

- Det viktigste for en manager er i det lange løp. Kontinuiteten i karrieren. Kan han sette sammen gode lag og ha en konkret spillestil? Det er viktig å se på karrieren i løpet av 10, 15 eller 20 år. Hvilke kvaliteter du har fått inn i arbeidet ditt og på hvilket nivå du har gjort det. Jeg gjør et ærlig forsøk uansett hvor jeg er, så får folk bedømme om jeg er stor, liten, halvstor eller litt liten. Jeg vil ikke endre livet mitt om jeg aldri vinner Champions League. Vi har gått ubeseiret en hel sesong, likevel så du meg ikke danse på bordene hver uke, forklarer fotballprofessoren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere