RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Oh shit! Han er Norges viktigste spiller»

Slik reagerte Anders Myrvold da han fikk høre at Tore Vikingstad dropper landslaget.

Tore Vikingstad har ifølge Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) bestemte seg for å takke nei til landslaget, av hensyn til familien. 31-åringen har vært Norges beste spiller de siste sesongene, og ble i fjor kåret til årets spiller i Tyskland.

- Oh shit! Tore er Tysklands desidert beste spiller, så dette er et stort tap for oss. Han er Norges viktigste spiller. Det er jævlig synd, sier en lettere sjokkskadd Anders Myrvold når Nettavisen forteller om Vikingstads beslutning.

Vikingstad har i de siste mesterskapene spilt sammen med Patrick Thoresen i Norges førsterekke, og stelt i stand mye trøbbel for motstanderne. Når Norge til våren møter Canada, Slovakia og Tyskland i A-VM, skjer det sannsynligvis uten både Vikingstad og Thoresen. Sistnevnte er høyst sannsynlig opptatt med NHL-sluttspill.

- Det er klart at den rekka han spilte i, var enestående. Det er hovedsakelig på grunn av Tore. Den rekken kunne hamle opp med alle motstandere. Han har utrolig mye å si for laget vårt, sier Myrvold.

- Kan vi på noen måte erstatte ham?

- Nei, han er Norges beste spiller. Det er ingen som er i klasse med han. Han har utviklet seg utrolig, og har blitt enda bedre jo eldre han har blitt. I VM i fjor var han outstanding. Å erstatte han klarer vi ikke over natten, konstaterer Myrvold.

Norge spiller Euro Ice Hockey Challenge hjemme i Sarpsborg i neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere