Gå til sidens hovedinnhold

Ohi Omojiuanfo hentes inn i Norges landslagstropp

Det bekrefter NFF på sine hjemmesider.

«Julian Ryerson, Ohi Omoijuanfo og Iver Fossum slutter seg til den norske landslagstroppen i morgen. Både Ryerson og Fossum har tidligere vært med i Solbakkens landslagstropper, Ryerson har spilt i fem av årets landskamper. For toppscoreren i Eliteserien, Omoijuanfo, er det første gang han er med i en tropp under Solbakkens ledelse.», skriver NFF på sine hjemmesider.

Omojiuanfo har levert vanvittige tall for Molde denne sesongen, og står med 22 mål på 20 kamper i Eliteserien denne sesongen.

– Det er gøy. Jeg gleder meg. Jeg gleder meg til å møte gutta. Det betyr mye, det er det man jobber for, sier Omoijuanfo i en kort kommentar til VG og andre medier etter kampen.

Les også: Søderlund sjokkert over det han opplevde i Frankrike: - Visste ikke det

- Hadde et håp

Alexander Sørloth er bekreftet uaktuell for kampene mot Tyrkia og Montenegro, mens Erling Braut Haaland har vært usikker i flere dager allerede.

Lørdag måtte Joshua King forlate banen med en kneskade, og landslagslege Ola Sand bekrefter nå at Watford-spissen ikke blir med Norges lag.

- Vi hadde et ørlite håp om at scanningen han gjennomførte ville gi oss et positivt svar. Svaret vi fikk var dessverre at Joshua er uaktuell for de kommende landskampene, sier landslagslege Ola Sand.

Les også: Poengdeling i skjebnekampen mellom Mjøndalen og Brann

Fredrik Midstjø måtte også gå av banen for sitt AZ Alkmaar i kampen mot SC Cambuur søndag, som gjør at også han må takke nei til landslaget denne gangen.

Dermed er Aalborgs Iver Fossum inne i troppen, som har hatt en god sesong i dansk Superliga. Julian Ryerson erstatter den allerede skadede Jonas Svensson. Ryerson spilte hele kampen for Union Berlin da de slo Mainz i Bundesliga, denne søndagen.