RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ohr solgt for 2,75 mill.

Sist oppdatert:
Stian Ohr ble fredag klar for Strømsgodset og Tippeligaen neste sesong.

Tidligere denne uka ble det også skrevet at Ohr var klar, men da var det feil. Nå er imidlertid overgangen i orden. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Ifølge Romsdals Budstikke er overgangssummen på 2,75 millioner kroner.

Kantspilleren har skrevet under på en treårsavtale med Tippeliga-nykommerne. Ohr kommer fra Molde som rykket ned fra Tippeligaen i år, og har tidligere spilt for Stabæk, Vålerenga og Start.

- Bedre i 4-3-3
- Han er selvsagt tiltenkt en rolle som ving, og etter at han har spilt i 4-4-2-system de siste årene så tror jeg det er bra for Stian at han nå kommer til en klubb som spiller 4-3-3. Det er i det systemet han passer best, sier Strømsgodset-trener Dag-Eilev Fagermo til Nettavisen.

Fra før av har Godset sikret seg RBK-keeper Espen Johnsen på lån for neste sesong.

- Men vi vil også ha inn én eller to forsvarsspillere før neste sesong. Vi er ikke i mål ennå, men håper å kunne presentere en ny forsvarsspiller i løpet av 7-14 dager, sier Fagermo videre.

- Fornøyd med prisen
Ohr ville til Østlandet for å komme nærmere kjæresten.

- Stian har hatt et sterkt ønske om å få forlate klubben fordi han har kjæreste på Østlandet. Det ønsket har vi nå etterkommet, sier sportslig leder i Molde, Øystein Neerland, til TV 2 Sporten.

Han er fornøyd med hva Molde sitter igjen med etter salget.

- Stian hadde ett år igjen av kontrakten med oss, men vi har fått en pris vi er meget godt fornøyd med. Det spørs om Godset er like fornøyd, ler Neerland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere