*Nettavisen* Sport.

ØIF Arendal ga fra seg ledelsen mot Nantes og tapte i siste minutt

 

ØIF Arendal og trener Marinko Kurtovic ledet lenge mot Nantes, men tapte til slutt 30-29 i første av to kvalifiseringskamper til EHF-cupen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

ØIF Arendal ledet lenge mot Nantes, men franskmennene sikret seg 30-29 seier med to mål helt på slutten av den første av to kvalifiseringskamper til EHF-cupen.

17.11.19 18:57

Martin Lindell bidro med ni mål for ØIF Arendal som ledet i 35 strake minutter, og kunne sikret seg seier med 29-28 ledelse da det gjensto to minutter. Istedenfor stjal Nantes seieren med to scoringer og en redning helt på tampen.

Arendal hadde sin største ledelse på stillingen 17-12 etter 34 minutter, men kun seks minutter senere hadde Nantes utlignet til 19-19. Derfra og ut var det ettmålsledelser og utligninger som gjaldt og ingen av lagene klarte å stikke i fra.

Lagene møtes i tredje og siste kvalifiseringsrunde til EHF-cupen over to kamper. ØIF Arendal må nå vinne i returoppgjøret på hjemmebane neste søndag dersom de skal sikre seg avansement til i EHF-cupen denne sesongen.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag