*Nettavisen* Sport.

Oilers får fuktig bonus

Foto: Jarl Erichsen/Scanpix

I kveld får Oilers-gutta kose seg med øl. Slår de Vålerenga i sluttspillsfinalene, lover Petter Thoresen de skal få bade i champagne.

29.03.10 22:16

STAVANGER OLIERS-SPARTA SARPSBORG 3-2: Sparta måtte vinne, og fikk best mulig start i den sjette semifinalekampen i NM. Petter Witnes brukte bare drøyt åtte minutter på å sette den første pucken i Oilers-målet, og østfoldingene ante håp om en syvende og avgjørende semifinalekamp i Sarpsborg på onsdag.

Slik ble det ikke. Rogalendingene snudde kampen i andre periode etter to kjappe scoringer fra henholdsvis Lars Peder Nagel og Mika Suoraniemi. Spartas Juraj Durco utlignet like før tredjeperiode, men Martin Strandfeldt sørget for seieren med sin scoring tidlig i tredje periode, da Oilers spilte med fem mot tre i overtall.

- Det er ikke bare flaks at vi får overtall der. Vi stresser dem så mye i egen sone, at de pådrar seg de utvisningene.

- Vi gjør en god kamp, selv om Sparta er best i første periode. Vi tar over i andre, og vinner fortjent, sier en fornøyd Oilers-trener Petter Thoresen til Nettavisen

Nå lover han at spillerne skal få kose seg.

- De gjør en kjempejobb mot et desperat Sparta-lag, og i kveld skal de få kose seg med noen øl.

Det kan bli mer, og enda edlere dråper om Vålerenga slås i NM-finalene.

- Det er klart i Vålerenga er favoritter, men hjemme har vi hatt et godt tak på dem, så får vi se om vi kan gjøre det bedre på bortebane.

- Og klarer vi å slå dem, så skal de få mange uker. Med champagne, gliser 48-åringen.

Første finalekamp (i best av syv) spilles onsdag 7. april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.