Oilers fikk grisebank

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Og dermed blir det et realt sølvdrama i Getligaen.

LILLEHAMMER -
STAVANGER 7-1:

Stavanger Oilers har hele denne sesongen vært med å kjempe i toppen av Getligaen.

Og selv om skipet om å utfordre Sparta Sarpsborg om gullet trolig har seilt, har Petter Thoresens gutter fortsatt sølvmedaljene innen god rekkevidde.

Det er først og fremst siddisene og Vålerenga som har kjempet om de to andre medaljeplassene i vinter, men bak lurer også mjøslagene Storhamar og Lillehammer.

Stygge sifre
Og det var nettopp Lillehammer som var vertskap for gjengen fra oljebyen torsdag kveld. Og det skulle i bunn og grunn bli en lite hyggelig tur for Stavanger-laget.

Det så i utgangspunktet ikke så håpløst ut da lagene gikk i garderoben etter første periode på stillingen 1-1. John Swanson hadde scoret for LIK, mens Teemu Virtala var målscorer for Oilers.

De to neste periodene ble imidlertid et mareritt for gjestene og begge endte med sifrene 3-0. Dermed ble det til slutt 7-1-tap for Stavanger i Kristins Hall.

Alexander Nygaard Rindal (2); Joakim Eidsæther (2), Alexander Reichenberg, og Gino Guyver scoret de øvrige målene for vertene.

Ligger likt
Med tanke på at Lillehammer kun vant skuddstatistikken med 29-24, så var det et meget effektivt vertskap som sikret seieren torsdag kveld.

Eller så kan man selvfølgelig snu det på hode.

Kvelden for Stavanger ble heller ikke noe bedre av at Vålerenga vant 5-2 i sin kamp mot Mangelrud Star, og med det krøp forbi siddisene på tabellen.

Begge klubbene står nå med 81 poeng når seks kamper gjenstår av grunnspillsesongen. Lagene møtes to ganger i løpet av de seks siste kampene, begge ganger i Stavanger.

Øvrige kamper
Manglerud Star - Vålerenga, 2-5
Storhamar - Frisk Asker, 6-1
Stjernen - Sarpsborg, 0-5
Lørenskog - Rosenborg, 4-1

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.