RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skibstad, Kent / NTB Scanpix

Oilers knuste serielederen

Sist oppdatert:
Storhamar Dragons var sjanseløse mot Stavanger Oilers.

OILERS - STORHAMAR 4-0:

Storhamar Dragons gikk på et stortap hjemme mot Vålerenga lørdag, men var likevel serieledere før oppgjøret mot Stavanger Oilers i DNB Arena torsdag kveld.

Men det skulle ikke bli noe særlig lettere for serielederne i Stavanger, for etter tre perioder var det hjemmelaget som kunne juble for seier og nye poeng, etter at de til slutt vant hele 4-0.

God start for hjemmelaget*
Oilers fikk en god start på kampen da Daniel Rokseth fant lagkamerat Jean-Michel Daoust etter 16 minutter. Kanadieren gjorde ingen feil og satte inn 1-0 for Oilers.

Men hjemmelaget skulle gjøre det enda vanskeligere for gjestene fra Hamar. To minutter ett at Daoust hadde sendt Oilers opp i ledelsen, satte Peter Lorentzen inn 2-0 for hjemmelaget.

Storhamar klarte aldri å svare på scoringene i den første perioden, og lagene gikk dermed til pause på stillingen 2-0.

Dahl-Andersen scoret
Oilers var det klart beste laget i første periode og fortsatte å styre spillet også etter hvilen.

Etter 16 minutter kunne Dennis Løvolds Sveum sette inn kveldens tredje scoring for hjemmelaget, og det så dermed svært vanskelig ut for gjestene.

I tredje periode kom Storhamar mer med i kampen og kom til flere avslutninger, men det hjalp lite da ingen av dem gikk i mål.

I stedet var det Stavanger Oilers som igjen skulle score. Litt over 13 minutter var spilt da Christian Dahl Andersen scoret kveldens siste mål.

Dermed vant Oilers fortjent 4-0 hjemme i DNB Arena.

Oilers tok torsdag kveld et steg nærmere tabelltopp, men må fortsatt tåle hard konkurranse fra Lillehammer, Vålerenga og Storhamar, som alle er med og kjemper i toppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere