Gå til sidens hovedinnhold

Oilers knuste serielederen

Storhamar Dragons var sjanseløse mot Stavanger Oilers.

OILERS - STORHAMAR 4-0:

Storhamar Dragons gikk på et stortap hjemme mot Vålerenga lørdag, men var likevel serieledere før oppgjøret mot Stavanger Oilers i DNB Arena torsdag kveld.

Men det skulle ikke bli noe særlig lettere for serielederne i Stavanger, for etter tre perioder var det hjemmelaget som kunne juble for seier og nye poeng, etter at de til slutt vant hele 4-0.

God start for hjemmelaget*
Oilers fikk en god start på kampen da Daniel Rokseth fant lagkamerat Jean-Michel Daoust etter 16 minutter. Kanadieren gjorde ingen feil og satte inn 1-0 for Oilers.

Men hjemmelaget skulle gjøre det enda vanskeligere for gjestene fra Hamar. To minutter ett at Daoust hadde sendt Oilers opp i ledelsen, satte Peter Lorentzen inn 2-0 for hjemmelaget.

Storhamar klarte aldri å svare på scoringene i den første perioden, og lagene gikk dermed til pause på stillingen 2-0.

Dahl-Andersen scoret
Oilers var det klart beste laget i første periode og fortsatte å styre spillet også etter hvilen.

Etter 16 minutter kunne Dennis Løvolds Sveum sette inn kveldens tredje scoring for hjemmelaget, og det så dermed svært vanskelig ut for gjestene.

I tredje periode kom Storhamar mer med i kampen og kom til flere avslutninger, men det hjalp lite da ingen av dem gikk i mål.

I stedet var det Stavanger Oilers som igjen skulle score. Litt over 13 minutter var spilt da Christian Dahl Andersen scoret kveldens siste mål.

Dermed vant Oilers fortjent 4-0 hjemme i DNB Arena.

Oilers tok torsdag kveld et steg nærmere tabelltopp, men må fortsatt tåle hard konkurranse fra Lillehammer, Vålerenga og Storhamar, som alle er med og kjemper i toppen.

Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke

Kommentarer til denne saken