RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarl Fr. Erichsen/Scanpix

Oilers kriget seg til seier

Sist oppdatert:
- Vi hadde alt å tape, sier den ferske Stavanger Oilers-treneren.

STAVANGER - FRISK ASKER 4-2:

1943 tilskuere hadde møtt opp for å overvære Stavanger Oilers sesongåpning i Get-ligaen hjemme mot Frisk Asker, og jubelen var det en svenske som sørget for.

For selv om gjestene gikk opp til 2-1 i midtperioden, så var det hjemmelaget, anført av en strålende opplagt Martin Strandfeldt, som til slutt skulle dra det lengste strået.

Strandfeldt vartet opp med to scoringer, og sammen med Håvard Borhaug og Fredrik Sundin, sørget han for at hjemmelaget til slutt vant med 4-2.

- Seieren var deilig. Spesielt fordi spillet ikke helt satt som det skulle. Det var nervøst og mye feil utpå der, sier Strandfeldt til aftenbladet.no.

Stavanger-trener Petter Thorsen var også svært glad for seieren i premieren, men også han lot seg bekymre over at laget hans gjorde mange unødvendige feil.

- Det bekymrer meg at vi gir bort pucken så mye i farlige posisjoner. Men jeg sitter igjen med en kjempegod følelse så lenge vi vinner når vi egentlig har alt å tape. Dette var en typisk serieåpning, men gøy, sier den ferske Oilers-treneren.

I lørdagens andre kamp, mellom Storhamar og Stjernen, var det førstnevnte som til slutt tok en 3-2-seier, etter at kampen måtte avgjøres på straffeslag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere