RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/SCANPIX

Oilers utlignet

Sist oppdatert:
Edmonton Oilers sikret en avgjørende finale etter å ha slått Carolina Hurricanes 4-0 natt til søndag.

Det er fortsatt uvisst hvem som vinner Stanley Cup finalen, etter at Edmonton Oilers utlignet Carolina Hurricanes` 3-2 ledelse i lørdagens oppgjør, melder nhl.com.

Oilers scoret tre av målene i overtallsspill, og hadde full kontroll på Hurricanes hjemme i Edmonton. Hjemmelaget vant skuddstatistikken 34-16, men det forløsende målet kom ikke før 1.45 ut i 2. periode. Målscorer var Fernando Pisani. Hurricanes klarte ikke svare, og Raffi Torres økte ledelsen etter drøye ti minutter av midtperioden. Ytterligere to mål av Ryan Smyth og Shawn Horcoff sikret seieren i 3. periode.

Carolinas hovedtrener Peter Laviolette var skuffet etter tapet, men på spørsmål om hva Hurricanes skal gjøre nå, var svaret såre enkelt.

- Hva er alternativene? Det er en kamp igjen, og den er på vår hjemmebane.

Den siste og avgjørende kampen spilles i Carolina mandag kveld. Vinner Edmonton kampen, blir de kun det andre laget i historien som har kommet tilbake og vunnet etter å ha ligget under 3-1 i en best-av-syv serie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere