*Nettavisen* Sport.

Oilers vinner igjen

Foto: Erlend Aas/Scanpix

Stavanger Oilers kjører på mot NM-finale. Her er dagens første oddstips!

Det er en rekke spennende midtukekamper denne uken, og eget langoddsprogram for tirsdag. Det spilles en rekke fotballkamper i England fra Premier League og nedover, samt ishockey, Primera Division og en del cupkamper og annen fotball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
26. Doncaster - Millwall B 2,70
Doncaster var på gang, de knep poeng mot sterke lag og det ga håp i nedrykksstriden. I helgen gjorde de imidlertid en slett innsats og ble tidvis rundspilt av et helt ordinært Derby-lag, som normalt ikke briljerer på bortebane. Men Derby takket og bukket for alle mulighetene og reiste hjem med 2-1 i bagasjen. Doncaster-manager Saunders hadde ingen annen forklaring enn svak innsats og liten tro på egne ferdigheter hos spillerne sine. Doncaster har bare vunnet 4 hjemmekamper og styrer mot nedrykk. Millwall har vunnet 3-0 i Peterborough og 3-1 i Burnley nylig, og her kan de meget vel ta sin femte borteseier for sesongen og legge Donny ytterligere bak seg i nedrykksstriden. Borteseier til 2,70 ser ut som et spennende langskudd i kveld.

Dagens avslag
4. Vålerenga - Lørenskog
Finnes det en mer åpen affære enn denne? Vi kan ikke se noe mer usikkert enn dette objektet. VIF slo til med seier mot rivalene fra Lørenskog i den første semifinalen. Lørenskog dro på seg utvisninger og matchstraff på Laumann Ylven og fikk spille ti minutter i undertall. Det var temperatur, litt kaos og skikkelig sluttspillstemning på Lørenskog, og VIF-målvakt DesRochers gjorde en stor kamp. Nå må Lørenskog slå tilbake med seier umiddelbart, men dette ser helt jevnt ut og kan bikke hvilken vei som helst, avhengig av hvem som koker over i toppen først og pådrar seg utvisninger. Stor spenning, men ikke noe for vår spillekonto.

Dagens spill
Det er en meget rikholdig, engelsk meny i kveld, men mange av oppgjørene ser åpne ut på papiret. Men vi ser en klar vinner i Birmingham, som jager opprykk og møter et ganske skakkjørt Portsmouth. Vi ser også nærmere på Jonathan Parrs klubb Crystal Palace. Men det er først klokken 20.45, dagen startes selvsagt med en ishockey-dobbel, da det er mye spennende hockey på programmet også.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Lillehammer IK - Stavanger Oilers
NM-sluttspill i ishockey, semifinaleserie der det spilles best av inntil 7 matcher. Stilling er 1-0 til Oilers etter at de slo Lillehammer 3-0 i Stavanger på søndag.

Lillehammer trengte den syvende hjemmematchen i kvartfinaleserien mot Sparta for i komme seg til denne semifinalen. De reiste til Stavanger med mange tøffe matcher i beina, men også fordelen av å være på gang, samspilt og midt i en heftig periode, mens Oilers hadde trent rolig en ukes tid etter fire alt for enkle kvartfinaler mot Rosenborg. Og Lillehammer startet med høyest fart og kreativitet, dog uten å sette en eneste sjanse. Oilers jobbet seg inn i matchen og satte etter hvert 1-0 og 2-0 i overtall, og 3-0 i åpen kasse helt på slutten. Ikke en overlegen seier, men også denne gangen var Oilers best.

Oilers har fått rehabilitert laget i over en uke og det er få eller ingen skader, muligens er nederlenderen Brandasu ute, ellers har vi ikke hørt om fravær. Hos Lillehammer er trolig bare Madsø ute og de kan stille likt som sist.

I Get-Ligaen vant Oilers 3 av 3 hjemmekamper mot Lillehammer, mens de tapte 0-6 og vant 4-1 i Kristins Hall.

Det var veldig spennende å se om Lillehammer kunne overraske i den første semifinalen, i og med at de er i matchform, men når de likevel ikke lykkes, ikke scorer en gang, er det en bekreftelse på at Oilers er landets beste lag denne sesongen. Det blir ikke enklere for Lillehammer i kveld. De har fordelen av hjemmebane, men nå er Oilers-toget i gang og da tror vi kvalitetsforskjellen gjør seg gjeldende igjen. Borteseier til 2,00 er interessant og spilles i en dobbel.

7. MODO - Skellefteå - over 4,5 mål
Legg merke til at her har Norsk Tipping senket linjen for over/under til 4,5 mål for én gangs skyld, mens de ellers opererer med over/under 5,5 mål. Dette er spennende og dette må vi ha med oss.

Dette er en kvartfinaleserie i ishockeysluttspillet hos søta bror der det spilles best av inntil 7 matcher. Det står 3-2 til Skellefteå etter følgende resultater:

Skellefteå - MODO 3-2
MODO - Skellefteå 0-4
Skellefteå - MODO 2-2 (2-3 OT)
MODO - Skellefteå 0-0 (1-0 OT)
Skellefteå - MODO 2-1

Det scores altså lite, vi har sågar fått noe så kjedelig som en 0-0-match. Men nå er det jo slik at det er vinn eller forsvinn for Skrøder, Tollefsen og resten av MODO i kveld. De må fremover, og de spiller foran sine egne. Skellefteå kan spille med senkede skuldre, for skulle de tape, har de en ny matchball hjemme neste gang. Disse lagene har mye offensiv styrke, og har gitt oss resultatet 4-3 hele tre ganger i Elitserien denne sesongen. 1,75 på at matchen vil innholde minst fem scoringer er spennende og vi har stor tro på at spillet går inn.

Dagens første dobbel gir 3,50 ganger innsatsen, som blir 100 kroner, og spillefristen er klokken 18.55.

2. Lillehammer IK - Stavanger 2,40 3,85 2,00
7. MODO - Skellefteå - over/under 4,5 mål 1,75 1,65

Total odds 3,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.