RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Okocha - en ensom svale

Sist oppdatert:
"En svale gjør ingen sommer. Men den gjør hva den kan", heter ordtaket. Det er få spillere i Premier League det passer bedre på enn Jay-Jay Okocha.

Kampfakta

BOLTON - SOUTHAMPTON 0-0: Bolton-kapteinen er ofte lagets beste spiller, og var det også mot Southampton. Av og til får han lagkameratene med seg på sine kreative utfoldelser, av og til ikke.

Mot Southampton var han ganske alene.

I den innholdsfattige forestillingen på Reebook Stadium var det Okocha og Southampton-keeperen Antti Niemi som leverte varene. Mot Tottenham på White Hart Lane forrige uke sendte Okocha tre langskudd i stolpene.

Også denne gang fyrte 30-åringen av tre gode langskudd. Denne gang var det keeperen som sto i veien. Lagkamerat Ivan Campo forsøkte seg også et par ganger - med samme resultat.

Ballen havnet imidlertid i nettet en gang. Målet ble likevel ikke tellende, ettersom Stelios Giannokopoulos ble avvinket for offside.

Fire minutter før slutt ble bortelagets Mikael Svensson utvist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere