RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Okocha utsetter Afrika-reise

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Bolton-stjernen Jay-Jay Okocha (30) venter med å reise til African Nations Cup for å få med seg lagets ligacupsemifinale på onsdag.

BOLTON - PORTSMOUTH 1-0: Den teknisk elegante midtbanespilleren skal spille for Nigeria mot Tunis neste lørdag, og Nigerias trener Christian Chukwu forventer at Okocha dukker opp treningsleiren i Portugal til uken. Men dit kommer sannsynligvis ikke Okocha.

- Jeg krangler med fotballforbundet og har sagt at jeg vil spille semifinalen mot Aston Villa på onsdag. De liker det ikke, men jeg regner med å spille for Bolton i den kampen, sa Okocha til Sky Sports etter seieren over Portsmouth.

Lojal mot klubben

- Det er viktig at jeg stiller opp for klubben min. Bolton har en liten spillerstall og trenger alle spillerne sine. Det er best for fotballforbundet at de har forståelse for meg. Jeg har spilt på landslaget i 11 år og jeg forventer at de gir meg noe tilbake når jeg ber om det, sa Okocha.

Bolton-manager Sam Allardyce takket for Okochas tillit ved å utnevne ham til kaptein før kampen mot Portsmouth. Fra sin sentrale midtbaneposisjon var Okocha som vanlig sentral i lagets offensive spill, selv om han nok har spilt bedre kamper. Han viste også at han kan takle på britisk vis da han fikk gult kort for å ha sendt Teddy Sheringham i bakken.

Davies sikret 3. hjemmeseier

I en jevn kamp var det spissen Kevin Davies (26) som sikret Bolton tre viktige poeng og lagets tredje hjemmeseier for sesongen. Davies har slitt med scoringsformen i det siste, men manager Allardyce var strålende fornøyd med spissen etter kampen.

- Han har vært desperat etter å score i det siste, og jeg er glad på hans vegne at han endelig traff nota - selv om dete ikke var blant hans beste kamper, sa Allardyce.

Davies, som en gang kostet 80 millioner kroner da han gikk fra Southampton til Blackburn, scoret for første gang på seks uker. Målet var hans sjette for sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere