RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OL-deltagelsen ikke i fare

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Mads Hansen slipper operasjon etter den brutale taklingen han ble utsatt for.

Onsdagens legeundersøkelse viser at Mads Hansen ikke må legge seg under kniven, til tross for den stygge smellen han fikk i kinnbeinet da han ble taklet av Modo-spilleren Marco Tuokko i en kamp i den svenske eliteserien i ishockey.

- Det er et bein som er trykket inn, men ikke så mye at man trenger å operere. Det skal bare få lov til å gro, sier en lettet Mads Hansen til NRK.

Brynäs-spilleren er en nøkkelspiller på det norske landslaget, som om halvannen måned skal delta i sin første OL-turnering siden Lillehammer-lekene 1994.

- Det er kjempedeilig å slippe å operere. Det gjør at man kommer kjappere tilbake. Jeg skal til ny kontroll neste uke, men jeg tror jeg er tilbake om drøyt tre uker, sier Hansen.

Norge møter tirsdag 16. februar Canada i sin første OL-kamp siden 3-1-seieren mot Østerrike 24. februar 1994, som ga Norge 11.-plass på Lillehammer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere