RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

OL i fare for Lars Berger

Sist oppdatert:
Lars Berger må trolig se langt etter en OL-billett på det norske langrennslaget. På 15-kilometeren i Nove Mesto lørdag skuffet han kapitalt.

Berger ble ikke bedre enn nummer 51 på lørdagens langrenn, og han var over tre minutter bak vinneren - franske Vincent Vittoz. Lukas Bauer tok andreplassen, mens Christian Hoffmann ble nummer tre. Det kan med andre ord ha vært OL som gikk fløyten for Berger etter lørdagens svake innsats. Skiskytteren var aktuell for en av stafett-etappene i OL.

Det er en siste mulighet for Berger, da det skal gås 30 kilometer i Val di Fiemme i midten av januar, men Berger har tidligere sagt at han skal til Ruhpolding den helgen.

John Anders Gaustad ble beste norske på en sjuendeplass. Gaustad var 56 sekunder bak vinneren, og nøyaktig 20 sekunder bak den siste pallplassen.

Jan Egil Andresen ble nest best av de norske på en 14. plass. På plassen bak fulgte Tord Asle Gjerdalen, mens Tore Ruud Hofstad og Petter Northug ble klokket inn på nøyaktig samme tid - 1.26.7 bak Vittoz. Det holdt til en delt 20. plass. Geir Ludvig Aasen snek seg inn rett foran den norske duoen på en 18. plass.

Tor Arne Hetland brøt for øvrig rennet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere