Gå til sidens hovedinnhold

OL kan ryke for Sjåstad Christiansen

Det hevdes fra flere hold at leddbåndet er røket.

Slopestylekjøreren Tiril Sjåstad Christiansen er skadet og kommer hjem til Norge en av dagene. Kneskaden kan være så alvorlig at OL ryker.

- Jeg kan bekrefte at Sjåstad Christiansen har pådratt seg en skade i det venstre kneet. Det skjedde under trening i Aspen. Hun skal hjem til Norge for undersøkelser på Olympiatoppen, men det er foreløpig uklart akkurat når hun er hjemme igjen, bekrefter kommunikasjonssjef Espen Graff i Norges Skiforbund til NTB.

Det hevdes fra flere hold at det er leddbåndet som er røket. Dersom det er tilfelle, er det mye som tyder på at både OL og resten av sesongen rykter for den norske slopestylekjøreren. Hun var regnet for å være en av de største norske gullfavorittene i Sotsji

Forsiktig
Det var under forberedelsene til verdenscupåpningen og andre store internasjonale konkurranser at det norske gullhåpet var uheldig, men foreløpig er det ingen som verken vil eller kan bekrefte omfanget av den skaden det er snakk om.

Det vil ikke bli sagt noe offentlig om skaden før Christiansen har vært gjennom undersøkelser på Olympiatoppen i Oslo. Det er, i følge Espen Graff, vanlig prosedyre i saker som dette.

- Verken jeg eller noen andre vil si noe mer om denne skaden nå. Selvsagt vet man en del om hva det dreier seg om, men dette vil bli kommunisert etter de undersøkelser hun står foran på Olympiatoppen, sier Graff.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Alvorlig
Dersom det virkelig er leddbåndet i det venstre kneet som er røket, ser det mørkt ut for den norske slopestylekjøreren, for slike skader tar det lang tid å lege. Det vil også bli snakk om å måtte gjennom en operasjon, og da vil nok både OL og resten av sesongen ryke.

Men foreløpig er det mest spekulasjoner rundt skaden, selv om alt tyder på at det er svært alvorlig i og med at løperen blir fløyet hjem til Norge midt i viktige sesong- og OL-forberedelser.

Tiril Sjåstad Christiansen kommer fra Geilo og hun har de to siste sesongene virkelig markert seg i den internasjonale toppen i slopestyle og twin tip.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken